Heel wat bruidsparen hebben helemaal geen seks op hun huwelijksnacht, omdat ze bijvoorbeeld te moe zijn of te veel hebben gedronken. Niets mis mee natuurlijk, maar het is wel fijn om nog even wat tijd voor elkaar te hebben wanneer jullie in het hotel komen. Met de volgende tips verhoog je de kans op een romantische afsluiting van jullie bruiloft! 

De huwelijksnacht klinkt heel romantisch, maar in de praktijk valt dat vaak tegen. Na zo´n lange dag wil je eigenlijk alleen maar lekker slapen. Wil je toch graag een sprookjesachtige nacht beleven samen? Dan is het misschien slim om aan de volgende dingen te denken.

Hotel voor de huwelijksnacht

Of jullie nou seks hebben of niet, het is wel fijn als jullie nog even wat tijd voor elkaar hebben na zo´n drukke dag. Het is daarom aan te raden om een mooi hotel te boeken zodat jullie even helemaal kunnen ontspannen. Het is jullie bruiloft, dus een beetje luxe mag best! Er zijn veel hotels die een speciale bruidssuite aanbieden. Maak hier gebruik van! En vergeet ook niet om voor de volgende ochtend een lekker ontbijtje op bed te bestellen. Zo hebben jullie alle tijd om van elkaar te genieten.

Weinig alcohol

Probeer niet te veel te drinken op het feest van de bruiloft. Natuurlijk is een glaasje alcohol lekker, maar wissel het ook vooral af met wat water of fris. Na zo´n vermoeiende dag hakt alcohol er extra hard in en dat zul je ´s avonds zeker merken. Het kan wel gezellig zijn om samen nog een glaasje champagne te drinken om jullie huwelijk te vieren.

Doe rustig aan

Willen jullie wel graag seks? Duik dan niet meteen het bed in, maar ga eerst even rustig zitten. Drink nog wat samen en bespreek de dag. Zo hebben jullie even rust, en zal de spanning vanzelf oplopen. Op deze manier kunnen jullie optimaal genieten van jullie huwelijksnacht.

Veel plezier samen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *