Goedkope bruidscadeaus

Fotocredits: A Beautiful Mess

5 Goedkope huwelijkscadeaus die toch erg leuk zijn

Als je wordt uitgenodigd voor een bruiloft dan zitten daar vaak wel wat kosten aan verbonden. Je zult naar de locatie moeten reizen, misschien heb je wel een nieuwe outfit nodig en ook een vrijgezellenfeest kost geld. Wat geef je dan als bruidscadeau, wanneer je daar eigenlijk niet zo veel geld meer voor hebt? Wij hebben 5 leuke goedkope huwelijkscadeaus voor je op een rijtje gezet!

Op veel bruiloften wordt tegenwoordig geld gegeven aan het bruidspaar. Dat is soms best lastig, want hoeveel geld geef je precies? Wanneer je maar weinig te besteden hebt, is het soms beter om een cadeautje te geven dat weinig kost, maar waar je wel wat meer moeite in hebt gestoken. Wij geven je 5 tips voor leuke goedkope huwelijkscadeaus waar je het bruidspaar zeker blij mee zult maken!

1. Ontbijtmand

Na een drukke bruiloft heeft het bruidspaar de volgende ochtend behoefte aan wat rust. Wat zullen ze het dan waarderen als ze een lekker ontbijtje klaar hebben staan! Maak een mand met allemaal lekkere dingen voor het ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan (afbak)broodjes, crackers, verschillende broodbelegjes, een doosje aardbeien en eventueel een fles prosecco.

2. Persoonlijke mokken

Houdt het bruidspaar erg van koffie of thee? Koop dan een paar simpele witte mokken en personaliseer ze met een speciale stift die geschikt is voor op servies. Pak de mokken leuk in met wat theezakjes of vul ze met koffiebonen.

Goedkope bruidscadeaus

Fotocredits: A Beautiful Mess

3. Ingelijste trouwkaart

Het is erg leuk om de trouwkaart te bewaren als herinnering. Je kunt deze kaart mooi inlijsten voor het bruidspaar als klein en persoonlijk cadeautje. Dit kost weinig, maar is wel heel waardevol!

4. Date night box

Als getrouwd stel kun je wel eens een fijne date night gebruiken. Maak een doos voor het bruidspaar met een zacht dekentje voor op de bank, een DVD van een romantische komedie, een zakje popcorn en een lekker wijntje of twee blikjes fris. Zo kunnen ze thuis een romantisch bioscoopavondje houden op de bank!

5. Zelfgemaakt kookboek

Heb je nog wat lekkere recepten liggen thuis? Maak hier dan zelf een kookboek van voor het bruidspaar. Verpak dit kookboek met een paar mooie ovenwanten, een schort en een pollepel waar je de trouwdatum op schrijft. Zo maak je er een mooi cadeautje van waar ze nog lang iets aan zullen hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *