Bruiloft hapjes

Fotocredits: Zie hieronder

Hapjes opdienen tijdens het trouwfeest: 4 Leuke ideeën

Natuurlijk hebben jullie een uitgebreid huwelijksdiner, maar tijdens al dat feesten zullen de gasten vanzelf weer trek krijgen. Het is daarom leuk om voor wat lekkere hapjes te zorgen. Het opdienen van deze hapjes kan op verschillende manieren. Wij hebben 4 leuke ideeën voor je verzameld!

Hapjes voor het trouwfeest kun je natuurlijk gewoon neerzetten, maar je kunt er ook iets speciaals van maken. Hiermee maak je zeker indruk op de gasten! Denk bijvoorbeeld aan een mooi gedecoreerde hapjes tafel of één van deze manieren om de gasten te verrassen:

Chique schaaltjes met kleine hapjes

In plaats van bakken chips en borrelnootjes op de statafels te zetten, kun je het ook wat chiquer aanpakken. Deze bakjes met nootjes, olijven en crackers met verschillende soorten smeersels zijn bijvoorbeeld erg stijlvol en zullen goed in de smaak vallen bij jullie gasten! Bovendien kun je ze gemakkelijk op de bar zetten of over de statafels verdelen.

Hapjes in witte bakjes

Fotocredits: Olive and Cocoa

Kleine portie frietjes

Frietjes zijn heerlijk als midnight snack. Je kunt de gasten aan het einde van de avond trakteren op een lekkere puntzak, maar tijdens het feest kan het ook erg leuk zijn om kleine bakjes met frietjes uit te laten delen. Dit kan bijvoorbeeld in deze super schattige emmertjes. Als dat geen succes wordt!

Mini hamburgers

Nog zo´n snack waar je gegarandeerd punten mee scoort, is de mini hamburger. Deze burgertjes bevatten alle ingrediënten van een echte hamburger, maar dan in het klein. Met een stokje wordt het geheel bij elkaar gehouden en kunnen de gasten ze gemakkelijk pakken. Dit is niet alleen erg lekker, maar ziet er ook nog eens super lekker uit. En bovendien is het opdienen van de hapjes op deze manier erg handig!

Mini hamburgertjes

Fotocredits: Pizzazzerie

Candy meisje

Ook trek in zoete hapjes? Dan is het inhuren van een candy meisje een leuk idee! Zij loopt rond met een bak vol heerlijke, zoete snoepjes in de themakleur(en) van jullie bruiloft. Snoepjes zijn niet alleen ideaal voor de kinderen op jullie bruiloft, de volwassenen zullen er ook erg vrolijk van worden!

Candy meisje met roze snoep

Fotocredits: Champagneboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *