Herfst bruidstaarten

Fotocredits: Zie hieronder

De mooiste herfst bruidstaarten voor jullie bruiloft

Het trouwseizoen is weer voorbij, maar dat betekent niet dat er geen bruiloften meer plaatsvinden. De herfst kan juist een prachtige periode zijn om te trouwen. Buiten worden er steeds meer kleuren zichtbaar en binnen is het knus en gezellig. Wanneer jullie ook nog eens een prachtige bruidstaart in dit thema hebben, kan jullie bruiloft niet meer stuk!

Sommige bruidstaarten zijn eigenlijk te mooi om op te eten. Het zijn ware kunstwerken die het goed doen op de foto´s. Wij hebben een aantal bijzondere herfst bruidstaarten voor je verzameld die perfect bij een bruiloft in dit seizoen passen:

Bruidstaart die lijkt op een boomstam

Het klinkt misschien een beetje gek: een bruidstaart die er uit ziet als een boomstam, maar wat is het effect leuk! Het is natuurlijk gewoon een bruidstaart, maar door het gebruik van kleur en structuur lijkt de buitenkant net op een boomstam. Zeker met jullie initialen en wat bloemen als extra decoratie zorgt dit voor een prachtig plaatje.

Bruidstaart boom

Fotograaf: Keira Lemonis Photography, taart: Crisan Bakery via Rustic Wedding Chic

Druipende herfst bruidstaarten

Druipende bruidstaarten zijn hartstikke hip. De basis is meestal een naakte taart die gedecoreerd wordt met druipend glazuur en bijvoorbeeld bloemen, takjes of vijgen. De bruidstaart op onderstaande foto ziet er helemaal lekker uit, met gesuikerde kaneel donuts als decoratie.

Gouden bruidstaart

Goud is een mooie (thema)kleur voor een herfst bruiloft. Een gouden bruidstaart is helemaal bijzonder. Dit staat mooi in combinatie met wit en ook hierbij kunnen weer bloemen, plantjes en vruchten gebruikt worden als extra decoratie. Met structuurtjes kun je bepaalde lagen van de taart nog meer op laten vallen. Dat zie je in onderstaande foto bijvoorbeeld mooi terug!

Gouden bruidstaart

Fotograaf: Ines Pandzic, taart: De La Rosa via Nouba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *