Een trouwauto is niet alleen heel handig om jullie op de plek van bestemming te brengen, maar staat ook leuk op de trouwfoto’s. Het is daarom belangrijk een auto te kiezen die goed bij jullie, het thema van de bruiloft en het budget past.

Trouwauto’s zijn in alle vormen, maten en kleuren te krijgen. Wil je een echte knalkleur of ga je toch liever voor neutraal? Val je voor de charmes van een oude klassieke auto of houd je toch meer van super modern? En wil je een klein schattig autootje of kiezen jullie voor een grote bus?

Wat voor auto kies je?

Er zijn heel wat soorten trouwauto´s beschikbaar. Natuurlijk kiezen jullie een trouwauto die goed bij jullie past. De auto moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Een mini kan heel schattig zijn, maar wanneer je een gigantische jurk hebt, is dit bijvoorbeeld niet zo handig.

Kosten van een trouwauto

En dan moeten jullie ook nog nadenken over het budget. Auto’s zijn niet goedkoop, zeker wanneer je een speciaal exemplaar wilt. Vergeet niet om deze kosten mee te nemen in je begroting. Wil je graag kosten besparen op dit onderdeel? Kijk dan of iemand in je omgeving misschien een mooie auto heeft die je kunt lenen. Met de juiste versiering heb je sowieso een prachtige wagen.

Busje als trouwauto

Fotograaf: Studio Vérité Photography via Wedding Row California

Zelf rijden of chauffeur?

Denk ook even na over of je graag zelf wilt rijden of een auto met chauffeur prettiger vindt. Niet bij alle huurauto’s is het mogelijk om zelf te rijden, zeker bij de oudere exemplaren kan dit wel eens een probleem opleveren. Bespreek daarom van te voren met de verhuurder wat jullie wensen zijn en hoe dit gerealiseerd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *