Holi powder voor een kleurrijke bruiloft

Het Indiaanse ”Holi” feest van de kleuren heeft zich een weg gebaand naar ons kleine kikkerlandje. Dit kleurrijke holi powder is bijvoorbeeld terug te zien op het Holi Festival of Colours dat al meerdere keren heeft plaatsgevonden. Want waar dit poeder verschijnt, is het feest. En is het huwelijk niet een van de grootste feesten die je maar kunt vieren? Jullie bruiloft is daarom de ideale plek voor een kleurrijk spektakel!

Met holi powder wordt in India de overgang van de winter naar de lente gevierd. Mensen gooien met poeder in felle kleurtjes en vieren feest. Op deze dag zijn er geen verschillen tussen mensen, iedereen gaat op in de prachtig gekleurde massa. De vreugde, het respect en de gelijkheid tussen mensen is een mooi gevoel om mee te nemen naar je bruiloft.

Verlovingsshoot met holi powder

Natuurlijk moet je wel over een flinke dosis lef beschikken om het holi powder in de buurt te laten komen van jouw trouwjurk. Vind je het een beetje heftig om je peperdure witte jurk in een kleurenfestijn te laten veranderen? Of zitten je gasten er niet op te wachten om op een wandelende regenboog te lijken? Gebruik het prachtige poeder dan voor jullie verlovingsshoot. Iets minder spannend, minstens zo leuk! Bovendien hebben jullie meteen een paar spectaculaire foto´s om te gebruiken voor de uitnodigingen en als decoratie op jullie bruiloft. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Hier vind je wat voorbeelden van de mooiste holi powder verlovingsfoto´s.

Trash the dress

Toch zijn er ook bruiden die het wel aandurven om hun bruidsjurk bloot te stellen aan de vele kleurtjes. Dit kun je bijvoorbeeld na afloop van de bruiloft doen met een trash the dress fotoshoot. Het effect hiervan is geweldig. Zo weet je zeker dat je een aantal prachtige en originele trouwfoto´s hebt om aan het trouwalbum toe te voegen. Je trouwjurk is misschien niet meer zo goed draagbaar na het maken van deze foto´s, maar zeg nou zelf, was je van plan hem nog een keer te dragen? In plaats daarvan kun je beter zorgen voor een onvergetelijke herinnering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *