De mooiste homohuwelijken met twee bruidegommen

Homohuwelijken worden steeds populairder. Zo vinden er bruiloften plaats waar twee vrouwen elkaar het jawoord geven en natuurlijk zijn er ook mannen die samen in het huwelijksbootje stappen.

Bij een bruiloft denk je al snel aan een bruid en een bruidegom, maar het kan natuurlijk ook anders. Er zijn immers ook bruiloften met twee bruiden of twee bruidegommen. Eerder kwam er al een blog online op Bruiloft Inspiratie met de mooiste foto´s van lesbische bruiloften. Daarom is het nu tijd voor de mannen.

Twee bruidegommen

Bruiloften met twee bruidegommen kunnen minstens zo mooi zijn als een bruiloft met een bruid en een bruidegom. Natuurlijk ontbreekt de trouwjurk, maar een goed pak kan ook ontzettend mooi staan.

Foto´s van homohuwelijken

Bovendien kunnen er heel wat mooie foto´s gemaakt worden van een homohuwelijk tussen twee mannen. Zo is het bijvoorbeeld een idee om de fotograaf het klaarmaken voor de bruiloft vast te laten leggen. Er zijn ook nog heel wat andere fotomomenten die extra leuk zijn wanneer het om twee bruidegommen gaat. Wij geven je vast wat inspiratie:

Homohuwelijken

Fotograaf: Mildly the Film via Style Me Pretty

Decoratie

Het is leuk om de decoratie ook aan het homohuwelijk aan te passen. Een regenboog thema is hier natuurlijk heel geschikt voor. Het is ook altijd leuk om zwarte strikjes of hoedjes te gebruiken als teken van de twee bruidegommen. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken als decoratie voor de taart of cakejes.

Homovriendelijke huwelijksreis

Gaan jullie na de bruiloft samen op huwelijksreis? Dan is het slim om even te kijken naar homovriendelijke bestemmingen voor deze bijzondere vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *