Huwelijksreis fotoshoot: Dit is waarom je dit móet doen

Zijn jullie de fotograaf nog niet zat na de bruiloft? Dat is mooi, want een fotoshoot plannen tijdens jullie huwelijksreis is een leuk idee! Zo kunnen jullie prachtige, romantische foto´s vanaf jullie vakantiebestemming aan het trouwalbum toevoegen. Leuk om later nog eens lekker weg te dromen!

Niet alleen op de bruiloft zelf, maar ook tijdens de weken erna leven jullie waarschijnlijk op een roze wolk. Zeker wanneer jullie samen op huwelijksreis gaan, zal er veel liefde in de lucht hangen. Het is super mooi om deze momenten vast te laten leggen door een professionele fotograaf.

Voordelen van een huwelijksreis fotoshoot

Een groot voordeel aan een huwelijksreis fotoshoot is dat jullie op dat moment waarschijnlijk helemaal ontspannen zijn. Jullie bruiloft is toch een spannende dag en daardoor kan het zijn dat sommige foto´s een beetje geforceerd worden. De liefde en ontspanning die jullie voelen op de huwelijksreis zal terug te zien zijn op de foto´s! Bovendien is het prachtig om zulke mooie foto´s te hebben als herinnering aan deze bijzondere reis. En met een beetje geluk heb je ook al een lekker bruin kleurtje opgelopen waardoor je extra straalt op de foto´s!
Verder lezen: Huwelijksreis: Zo plannen jullie de vakantie van jullie dromen

Trouwkleding mee

Jullie kunnen zelf kiezen wat voor kleding jullie dragen tijdens de huwelijksreis fotoshoot. Zo kun je voor een vrolijk, zomers jurkje gaan of jullie trouwkleding meenemen. In dit laatste geval is het een stoer idee om een trash the dress fotoshoot te laten maken. Wel even spannend, maar met een ontzettend gaaf effect! Toch liever in gewone kleding op de foto? Neem dan verschillende setjes mee zodat je een beetje af kunt wisselen. Denk ook aan leuke accessoires zoals een zonnebril, hoedje of mooie tas.

Zo vind je een goede fotograaf

Zijn jullie gek op de trouwfotograaf die jullie in Nederland hebben geboekt? De meeste trouwfotografen kunnen ook met jullie meereizen naar het buitenland. Daar zit natuurlijk wel een prijskaartje aan verbonden, daarom is het voordeliger om in het land van bestemming op zoek te gaan naar een goede fotograaf. Google bijvoorbeeld eens op fotografen die love shoots maken. Natuurlijk is het niet mogelijk om vooraf langs te gaan, maar je kunt in ieder geval het portfolio bekijken en misschien zelfs een afspraak maken via Skype. Zo kun je beter beoordelen of de fotograaf geschikt is voor jullie huwelijksreis fotoshoot.

Verder lezen: Afspraken met de trouwfotograaf, wat moet je bespreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *