Hotels waar je beslist wil overnachten tijdens de huwelijksreis!

Hebben jullie de huwelijksreis al geboekt? Veel stellen besteden vooral tijd aan het plannen van hun bruiloft, maar de vakantie die daarop volgt is minstens zo belangrijk. De huwelijksreis draait namelijk helemaal om jullie samen en dat is toch waar het eigenlijk om gaat? Heerlijk samen genieten, zeker wanneer jullie één van deze hotels boeken!

De huwelijksreis vindt traditiegetrouw direct na de bruiloft plaats, maar lang niet alle bruidsparen kiezen hiervoor. Natuurlijk is het lekker om meteen samen op het vliegtuig te kunnen stappen, maar soms is het ook fijn om juist nog een paar weken te hebben waarin jullie toe kunnen leven naar de huwelijksreis. Of jullie nu direct op vakantie gaan of juist een paar weken of maanden wachten, het gaat in ieder geval een onvergetelijke reis worden. Natuurlijk hoort hier wat luxe bij en een unieke locatie. Wij hebben wat bijzondere hotels voor je op een rijtje gezet!

Nau Villa Ubud – Indonesië

Indonesië is een prachtige bestemming voor jullie huwelijksreis. Jullie zullen genieten van de relaxte sfeer, prachtige natuur en het heerlijke eten. Bij Nau Villa Ubud komen jullie helemaal tot rust. De luxe villa´s zien er niet alleen prachtig uit, maar beschikken ook nog eens over een hot tub en een privézwembad! Als dat geen romantische avonden worden…

Huwelijksreis hotel Indonesië

Icehotel – Zweden

Denk je bij een huwelijksreis meteen aan een goudgeel strand, kristalhelder water en palmbomen? Dan is dit hotel waarschijnlijk niets voor jou! Toch kan het juist zo leuk zijn om een ander soort huwelijksreis te boeken. Wat dacht je van een rondreis door Scandinavië? Samen het Noorderlicht bekijken en overnachten in een echt ijshotel, dat zullen jullie nooit meer vergeten! Dit Icehotel is volledig met de hand gemaakt en je slaapt op bedden met rendierhuiden en thermische slaapzakken. Gelukkig kun je wel even opwarmen in de sauna!

Huwelijksreis in een ijshotel in Zweden

Sun Aqua Villu Reef – Malediven

De Malediven staan wereldwijd bekend als droomlocatie voor de huwelijksreis. Niet zo gek, want het is er adembenemend mooi. Deze vakantie staat in het teken van eindeloos relaxen. Er bevinden zich heel wat prachtige villa´s op en rondom het water. Wat dacht je van Sun Aqua Villu Reef? Vanuit je villa kijk je uit over het prachtige blauwe water en je neemt zo een verfrissende duik!

Hotels Malediven

Villas Flamingos Beach Front – Mexico

Isla Holbox is een klein eilandje dat voor de kust van Mexico ligt. Je krijgt hier het ultieme vakantiegevoel van. Lekker relaxen in één van de hangmatten in de zee, een verfrissend drankje drinken op het strand of op zoek gaan naar bijzondere diersoorten zoals flamingo´s en walvishaaien (waar je mee kunt zwemmen!). Op dit prachtige eiland ligt Villas Flamingos Beach Font, de ideale uitvalsbasis voor een paar dagen ontspanning. Genoeg gehad van het eiland? Maak dan een roadtrip door het nabijgelegen schiereiland Yucatán.

Hotels Isla Holbox Hotels Isla Holbox

Budget hotels

Ondanks dat bovenstaande hotels prachtig zijn en niet eens echt onbetaalbaar, kost het toch een flinke smak geld om hier dagenlang te overnachten. Liever een goedkopere huwelijksreis? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Verdiep je eerste eens in leuke huwelijksreis bestemmingen en ga dan op zoek naar hostels of hotelletjes met minder luxe, maar wel met een romantische sfeer en veel gezelligheid. Jullie bepalen zelf het budget voor de huwelijksreis en kunnen het zo simpel of zo luxe maken als jullie zelf willen!

Dit blog bevat affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *