3 Verfrissende ideeën voor een zomerse bruiloft

Wat zou het fijn zijn als jullie trouwen op een heerlijk zonnige dag! Maar wat als de temperaturen hoog oplopen en het wel erg warm wordt? Wij hebben wat verfrissende ideeën verzameld om voor verkoeling te zorgen op jullie zomerse bruiloft.

Het lastige aan een zomerse bruiloft in Nederland is dat je nooit precies weet wat het weer gaat doen. Je hebt namelijk kans op een grauwe, regenachtige dag, maar het kan ook zonnig weer met hoge temperaturen worden. Voor dat laatste kun je maar beter goed zijn voorbereid. Met deze 3 ideeën zorg je voor voldoende verfrissing voor jullie gasten:

Verkoelende (cocktail)ijsjes

Zodra het buiten warm en zonnig is, krijgen mensen trek in ijsjes. Je kunt deze ijsjes mooi combineren met de toost door gebruik te maken van cocktailijsjes. Zo zijn onderstaande ijsjes bijvoorbeeld gemaakt van prosecco en rood fruit! Een ander leuk idee is het inhuren van een wagen met Italiaans schepijs. Dit is bijvoorbeeld erg lekker als dessert!

Cocktailijsjes

Fotocredits: Bakers Royale

Verfrissende drankjes

Op een zomerse bruiloft zullen de gasten waarschijnlijk meer drinken dan tijdens een bruiloft in de winter. Zorg er daarom voor dat er genoeg drankjes aanwezig zijn. In plaats van koffie en thee kun je grote kannen met zelfgemaakte limonade of ijsthee neerzetten. Helemaal lekker met wat verse munt, citroen en een heleboel ijsblokjes er in!

Trouwen naast het water

Deze laatste tip is misschien wat lastiger wanneer jullie de trouwlocatie al hebben uitgezocht, maar voor een zomerse bruiloft is een trouwlocatie aan het water natuurlijk ideaal! Denk bijvoorbeeld aan een groot meer of een mooi zwembad. Overdag kunnen jullie de voeten in het water steken voor wat verkoeling, ´s avonds zorgt het water voor een prachtig decor. Met drijvende kaarsen of bloemen creëer je namelijk een sprookjesachtig effect!

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *