IJsjes om te toosten op jullie huwelijk

Traditioneel hoort er een glas champagne bij het toosten op jullie bruiloft, maar dat kan natuurlijk ook anders. Trouwen jullie op een heerlijke zomerse dag? Dan kunnen de gasten misschien wel wat verkoeling gebruiken. Laat daarom ijsjes uitdelen tijdens de receptie.

Na de trouwceremonie is het tijd voor feest. Vaak begint hierna de receptie waarbij de gasten tijd hebben om het bruidspaar te feliciteren. Natuurlijk moet er ook getoost worden op dit bijzondere moment. Dat kan met een glas champagne en een stukje bruidstaart, maar tijdens een zomerse bruiloft heb je misschien wel meer behoefte aan een beetje verkoeling.

IJsjes in plaats van champagne

Traditioneel wordt er op bruiloften getoost met een glas champagne. Maar misschien zijn jullie wel helemaal niet van die champagne liefhebbers of willen jullie liever iets wat origineler is. IJsjes zijn een leuk alternatief, zeker op een warme, zomerse dag. Heerlijk verfrissend en ook geschikt voor de gasten (en kinderen op jullie bruiloft) die geen alcohol drinken.

Wil je deze ijsjes op de foto hierboven zelf maken? Kijk voor het recept op deze site.

Cocktailijsjes

IJsjes zijn origineel op een bruiloft en erg lekker voor een zomerse dag. Je kunt ze zelf maken met fruit of zelfs met een beetje alcohol er door. Deze cocktailijsjes zijn extra feestelijk. Je kunt allerlei verse ingrediënten toevoegen aan je zelfgemaakte ijsjes. Het is ook leuk ze te laten matchen met de kleuren van jullie bruiloft.

Cocktailijsjes

Fotocredits: Yummi Design via Paper + Lace

Niet zeker of het warm weer wordt?

Lijken ijsjes jou wel een leuk idee, maar alleen als het een heerlijke zomerse dag wordt? Helaas valt het weer niet te voorspellen in Nederland. Een goede oplossing is om cocktailijsjes te maken. Wanneer het weer toch tegen blijkt te vallen, kun je er altijd nog gewone cocktails van maken als alternatief.

Reacties (1)
  1. Bruidstaart roffel oud rosé wat kost die bezorgen krimpen ad Ijssel ev denk 30 a40 gasten oud rise de taart is wit?witte taart rozen oud rosé zou ik willen gr manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *