Inspiratie opdoen voor jullie bruiloft

Stel, je vriend is net voor je op zijn knieën gegaan (of andersom natuurlijk, misschien heb jij hem wel ten huwelijk gevraagd!). Dan moet er natuurlijk een bruiloft gepland worden. Alleen hoe kun je hier het beste inspiratie voor opdoen, zodat jullie straks allemaal leuke ideeën hebben?

Een bruiloft plannen is zo makkelijk nog niet. Er zijn zoveel verschillende keuzes die gemaakt moeten worden en er zijn duizenden leuke en originele ideeën te bedenken die jullie nooit allemaal tegelijk uit kunnen voeren. Dan moet er natuurlijk ook nog rekening worden gehouden met het budget. Hoe kun je hier aan beginnen? Door het opdoen van zoveel mogelijk inspiratie!

Pinterest

Pinterest is the place to be als je een bruiloft aan het plannen bent. Hier zijn ontzettend veel prachtige foto´s te vinden van jaloersmakende bruiloften. Het fijne is dat je ook meteen je eigen wedding pinboard aan kunt maken waar je alle foto´s bewaart die je aanspreken. Vergeet niet even een kijkje te nemen op de Bruiloft Inspiratie Pinterest pagina.

Inspiratie op pinterest

Moodboard

Het kan ook heel leuk zijn om ouderwets met tijdschriften, een schaar en lijm aan de slag te gaan. Hiermee kun je een prachtig moodboard maken van jullie bruiloft. Het voordeel is dat je in één overzicht ziet wat de stijl van jullie grote dag gaat worden. Koop een stapel tijdschriften en ga gezellig met je verloofde een zondagmiddag aan het knutselen. Niet alleen erg gezellig, maar zo leren jullie elkaars wensen ook meteen kennen.

Websites

Dan zijn er natuurlijk ook heel wat websites om inspiratie op te doen. Er is een aantal grote Nederlandse trouwsites, maar vooral op Amerikaanse sites is veel te vinden. Real weddings zijn bijvoorbeeld leuk om te kijken hoe anderen hun bruiloft hebben georganiseerd.

Inspiratie beurzen

Jaarlijks vinden er verschillende trouwbeurzen plaats in Nederland die je kunt bezoeken. Hier kun je heel wat leuke ideeën vinden en meteen in contact komen met leveranciers. Je kunt vaak ook leuke kortingen scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *