De meeste vrouwen dromen van een bruiloft in een grote witte jurk, maar dat kan natuurlijk ook anders. Ben je niet zo´n jurkenmeisje? Of wil je graag wat origineels aan als bruid? Je kunt ook trouwen in een jumpsuit!

Waarom zou iedere vrouw per se een witte jurk moeten dragen op haar trouwdag? Er zijn ook heel wat leuke alternatieven te bedenken! Zo kun je in plaats van een traditionele trouwjurk ook kiezen voor een mooie jurk in een opvallend kleurtje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze waanzinnig mooie unicorn trouwjurken? Liever geen trouwjurk? Dan is een jumpsuit misschien een leuk alternatief!

Een jumpsuit is stoer, maar ook sexy en vrouwelijk. Leuk voor een zomerse bruiloft in het buitenland, of juist tijdens een chique bruiloft hier in Nederland. Je hebt jumpsuits in allerlei verschillende stijlen. Wit of in een bepaalde kleur, strapless of met mouwtjes, stoer of romantisch: het hangt helemaal af van jouw smaak!

Bruid in jumpsuit

Fotograaf: Matt Godkin via Hello May

Voordelen van een jumpsuit

Een groot voordeel van een jumpsuit is dat hij heel wat meer bewegingsvrijheid geeft dan een trouwjurk. Zeker met het dansen tijdens jullie feest kan dit erg prettig zijn. Op het toilet zal het ook minder problemen opleveren. In veel gevallen zal een jumpsuit bovendien een stuk goedkoper uitpakken dan een trouwjurk. Dit extra geld dat je overhoudt kun je dan mooi besteden aan je accessoires of schoenen om het geheel helemaal af te maken. Is de bruiloft voorbij? Jumpsuits zijn ook hartstikke leuk om te dragen naar een feestje. Je kunt hem dus zeker nog vaker gebruiken!

Maak het plaatje compleet met accessoires

Een jumpsuit wordt extra sexy en vrouwelijk in combinatie met een paar killer heels. Ga voor een opvallend paar in bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft. Pumps met een speciaal patroontje zijn ook altijd leuk. Zo zullen ze zeker opvallen! Bovendien maken hoge hakken je benen nog langer en laten ze ze ook slanker lijken. Op en top vrouwelijk! Het is helemaal leuk om de pumps te combineren met een bijpassende clutch. En natuurlijk kun je een jumpsuit ook prima combineren met een mooie sluier of een paar bijzondere sieraden. Zo maak je het plaatje compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *