Bruiloft met kerst

Fotocredits: Zie hieronder

Kerst bruiloft: 5 Leuke en originele ideeën

De periode voor kerst wordt niet voor niets de meest romantische tijd van het jaar genoemd. Overal branden kaarsjes en hangen lichtjes, mensen zitten knus binnen en het is de tijd van familie, vrienden en geliefden. Een prachtig moment om te trouwen dus! Wij hebben 5 leuke en originele ideeën voor jullie kerst bruiloft op een rijtje gezet.

Een bruiloft op één van de kerstdagen is misschien niet zo handig, maar je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om een paar dagen eerder te trouwen. Zo hebben jullie een prachtige winterse bruiloft met kerstsfeer!  Zeker wanneer jullie gebruik maken van de volgende 5 ideeën voor jullie kerst bruiloft:

1.) Kerst bruiloft met zuurstokken

Zuurstokken bij kerst is iets heel Amerikaans, maar natuurlijk wel ontzettend lekker. Jullie zouden ze naast het bord van de gasten klaar kunnen leggen of in schalen kunnen presenteren. Daarnaast zijn zuurstokken ook erg leuk voor de foto´s, je kunt er namelijk zo mooi een hartje mee maken.

2.) Warme chocolademelk

Wanneer het buiten koud is, is niets lekkerder dan binnen opwarmen met een kop warme chocolademelk. Jullie kunnen zelf een warme chocolademelk bar maken om de gasten extra te verwennen. Zet verschillende toppings neer om de chocolademelk mee te kunnen versieren.

Warme chocolademelk bar

Fotocredits: Pen + Paper Flowers

3.) Mini kerstboom als gastenbedankje

Het is altijd leuk om een bedankje weg te geven aan jullie gasten aan het einde van de bruiloft. Een mini kerstboompje is een erg origineel idee. Gasten kunnen dit boompje zelf uit laten groeien tot een echte kerstboom!

4.) Kus onder de mistletoe

Elkaar kussen onder de mistletoe is een oude traditie. De maretak staat symbool voor vrede en liefde. Ooit is in Groot-Brittannië de traditie begonnen om elkaar te kussen wanneer je samen onder de mistletoe staat. Leuk om toe te passen op jullie bruiloft!

Kerst bruiloft mistletoe

Fotocredits: Etsy

5.) Ferrero Rocher kerstboom

Dé bonbon voor de feestdagen is natuurlijk Ferrero Rocher. Niet alleen zijn deze chocolaatjes erg lekker, ook kun je er prachtige dingen mee maken. Zet bijvoorbeeld een kerstboom van Ferrero Rocher neer voor de gasten tijdens de receptie. Mooi, lekker en chic! Bovendien past dit perfect bij een touch of gold thema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *