Heb jij al nagedacht over de sieraden die je wilt dragen op jullie bruiloft? Met een mooie ketting, glinsterende oorbellen of een chic armbandje maak je je bruidslook helemaal af! Wij hebben 5 tips voor je om je te helpen met het kiezen van de juiste bruidssieraden.

Het uitzoeken van de perfecte sieraden in het dagelijks leven kan al best lastig zijn, laat staan als het om je bruidssieraden gaat. Met deze tips wordt de keuze waarschijnlijk iets gemakkelijker!

Tip 1: Kies sieraden die passen bij je trouwjurk

Het klinkt misschien logisch, maar het is heel belangrijk om goed naar je trouwjurk te kijken voor je op zoek gaat naar de bruidssieraden. Heb je bijvoorbeeld een trouwjurk met een hoge hals? Dan zal een ketting waarschijnlijk niet goed passen. Een trouwjurk met een lage rug is juist weer heel geschikt voor een omgekeerde ketting!

Tip 2: Ga voor een something old

Heb je wel eens gehoord van something old, something new, something borrowed, something blue? Bij deze traditie maakt de bruid gebruik van iets ouds, iets nieuws, iets dat ze geleend heeft en iets in de kleur blauw. Dit zou geluk brengen voor het huwelijk. Something old is leuk te combineren met bruidssieraden. Draag bijvoorbeeld een armbandje of ketting die al een aantal generaties in jullie familie is.

Tip 3: Durf op te vallen

Op je eigen bruiloft hoef je niet snel bang te zijn te erg op te vallen. Je bent immers de bruid! Als je het mooi vindt, kun je daarom voor een gave statement ketting of opvallende oorbellen gaan. Let hierbij wel een beetje op dat de combinatie met je trouwjurk niet te druk wordt.

Tip 4: Investeer in bruidssieraden van goede kwaliteit

Als je nieuwe bruidssieraden koopt, is het aan te raden voor goede kwaliteit te gaan. Natuurlijk kun je ook goedkope sieraden dragen, maar het is leuk om echt iets bijzonders te kopen voor jullie bruiloft waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. Zo zijn de sieraden een mooie herinnering aan jullie trouwdag.

Tip 5: Blijf bij jezelf

Tot slot is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Dat je gaat trouwen betekent namelijk niet dat je opeens sieraden moet dragen terwijl je dit normaal nooit doet. Het heeft geen zin om een compleet andere versie van jezelf neer te zetten op jullie trouwdag. Natuurlijk mag je best wat meer opvallen dan in het dagelijks leven, maar draag alleen sieraden waar je je echt prettig bij voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *