De mooiste kleurencombinaties voor bruiloften

Kleurencombinaties voor jullie bruiloft

Het is leuk om een themakleur te hebben, maar ook bepaalde kleurencombinaties kunnen het goed doen. Kies voor mooie kleuren die goed bij elkaar passen en voor de juiste sfeer op jullie bruiloft zorgen. Inspiratie nodig? Wij helpen je een eindje op weg om de perfecte themakleuren te vinden!

Kleurencombinaties

De kleuren van jullie bruiloft kunnen bepalend zijn voor de hele uitstraling van jullie dag. Met de juiste kleurencombinaties worden alle onderdelen een geheel en creëer je zo eenheid. Dit is niet alleen erg leuk voor de gasten, maar het staat ook mooi op de trouwfoto´s. Alleen voor welke kleurencombinaties moet je dan kiezen?

Themakleuren

Natuurlijk hangen de themakleuren die jullie kiezen af van het seizoen. Over het algemeen gebruiken bruidsparen die in de lente of zomer trouwen lichte kleuren. Een combinatie van meerdere pastelkleuren is hier bijvoorbeeld voor geschikt. In de wintermaanden worden meer warme, donkere kleuren gebruikt zoals bijvoorbeeld rood. Rond de periode van kerst is goud ook erg geliefd.

The Perfect Palette

Het kan zijn dat je een bepaalde kleur in je hoofd hebt die je graag terug zou willen laten komen op de bruiloft, maar dat je niet goed weet waar je deze kleur mee kunt combineren. Of misschien heb je sowieso wat inspiratie nodig om de juiste kleuren te kunnen kiezen? De Amerikaanse website The Perfect Palette biedt volop mogelijkheden om achter de perfecte kleurencombinatie voor jullie bruiloft te komen. Je kunt hier zien hoe bepaalde kleuren bij elkaar staan en welke combinaties geschikt zijn. Alle kleuren worden getoond aan de hand van foto´s van bruiloften. Zo kun je meteen zien hoe het er in het echt uit komt te zien!

Wij hebben vast een aantal mooie kleurencombinaties voor je geselecteerd. Nog meer inspiratie nodig? Dan kun je zelf een kijkje nemen op de site.

Kleurencombinaties 1_Bruiloft Inspiratie Kleurencombinaties 2_Bruiloft Inspiratie Kleurencombinaties 3_Bruiloft Inspiratie Kleurencombinaties 4_Bruiloft Inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *