Bruiloft ideeën voor lasersnijden

Fotocredits: Zie hieronder

Lasersnijden: De 5 leukste ideeën voor jullie bruiloft

Het is altijd leuk als jullie speciaal voor de bruiloft een aantal unieke dingen laten maken. Met veel materialen kun je leuke dingen doen, zeker wanneer je gebruik maakt van lasersnijden. Op deze manier kun je allerlei vormen laten maken en bovendien ook graveren! Wij hebben wat gave ideeën voor je verzameld voor op jullie bruiloft!

Lasersnijden is een techniek waarbij door middel van een laser heel precies gesneden kan worden, zelfs in allerlei ingewikkelde vormen. Hout is hier heel geschikt voor, maar het is ook mogelijk met andere materialen. Door middel van lasersnijden kun je allerlei leuke dingen voor jullie bruiloft laten maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 5 toffe ideeën?

#1. Save the date

Om iedereen te laten weten wanneer jullie bruiloft zal plaatsvinden, is het handig om een save the date uit te sturen. Met deze prachtige houten magneetjes weet je zeker dat de gasten jullie trouwdatum niet zullen vergeten!

Save the date lasersnijden

Fotocredits: Etsy

Corsage voor de bruidegom

Een corsage hoeft natuurlijk niet per se van bloemen gemaakt te zijn. Een corsage van ander materiaal is minstens zo mooi en kun je bovendien na de bruiloft nog als aandenken bewaren. Door middel van lasersnijden kun je een prachtig corsage laten maken waar je zelfs nog de tekst ´bruidegom´ in kunt laten graveren!

Manchetknopen voor de bruidegom

Een paar bijzondere manchetknopen zijn altijd een mooie aanvulling voor de trouwoutfit van de bruidegom. Aansluitend op het corsage kun je ook de manchetknopen laten lasersnijden. Deze details maken het complete plaatje extra mooi.

Houten manchetknopen bruidegom

Fotocredits: Etsy

Taarttopper laten lasersnijden

Wat is er leuker dan een gepersonaliseerde taarttopper? Bijvoorbeeld met jullie nieuwe, gezamenlijke achternaam of een andere leuke tekst er op. Alles is mogelijk!

Houten taarttopper met namen

Fotocredits: Etsy

Tafelnummers of andere teksten

Je kunt sowieso verschillende soorten teksten laten lasersnijden. Wat dacht je bijvoorbeeld van tafelnummers, de namen van de gasten of een tekst met Mrs en Mr voor aan jullie stoelen? Zo weet je zeker dat iedereen het juiste plekje gaat vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *