LED foam sticks op bruiloft

LED foam sticks: Dé sfeermaker voor jullie trouwfeest

Wanneer jullie elkaar het jawoord hebben gegeven, sluiten jullie deze bijzondere dag waarschijnlijk af met een groot feest. Zodra de band of DJ gestart is, kan het dansen beginnen. Nog op zoek naar een echte sfeermaker? Zorg dan zeker voor een aantal LED foam sticks voor jullie gasten!

Ieder trouwfeest is anders. Het ene bruidspaar is gek op live muziek en huurt een fantastische band, terwijl het andere stel juist liever uit zijn dak gaat met een goede DJ. Het aller belangrijkste is echter dat de sfeer er meteen in zit. LED foam sticks zullen hier zeker bij helpen. Deze staven van foam zorgen voor een prachtige lichtshow op jullie bruiloft.

Dansvloer vol lichtjes

Het is altijd leuk om jullie bruiloft net even anders te laten verlopen dan andere bruiloften. Kleine toevoegingen kunnen bepalend zijn voor de sfeer van de dag. Het is daarom een goed idee om de gasten een gadget te geven tijdens het trouwfeest.

Wanneer het feest op volle gang is, kunnen jullie alle gasten van LED foam sticks voorzien. De lichtjes tussen de dansende gasten zorgen meteen voor een magisch effect. Het kan ook leuk zijn om de foam sticks vlak voor jullie openingsdans uit te delen. Zo zullen jullie tijdens deze bijzondere dans omringd worden door lichtjes en wordt dit moment nóg romantischer!

LED foam sticks laten bedrukken

LED foam sticks laten bedrukken

Wil je de foam sticks helemaal persoonlijk maken? Kies dan een kleur uit die goed bij jullie bruiloft past en laat de sticks bedrukken met jullie namen en trouwdatum of een bijzondere tekst. Op deze manier worden de LED foam sticks helemaal een leuke verrassing voor de gasten op jullie bruiloft!

Een kleurrijke lichtshow op jullie eigen bruiloft?

Lijkt het jou wel wat om lichtgevende sticks uit te delen tijdens jullie trouwfeest? Je kunt deze sfeermakers bestellen bij Foamstickshop.nl. Bij een bestelling in de webshop kun je 10% korting krijgen met kortingscode: FOAMSTICKS10%.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.