Bruiloft cocktails

Fotocredits: Zie hieronder

De lekkerste cocktails voor jullie bruiloft

Trouwen jullie in de zomer? Dan kunnen cocktails natuurlijk niet ontbreken! Je kunt één of meerdere soorten cocktails laten uitdelen tijdens de receptie of het trouwfeest. Weet je niet welke cocktails je moet kiezen? Wij hebben wel wat ideeën voor je!

Cocktails brengen het ultieme zomergevoel met zich mee. De gasten zullen het dan ook zeker kunnen waarderen wanneer jullie cocktails serveren op jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van één van deze drie soorten?

Mojito

De mojito is een echte klassieker onder de cocktails en daarom heel geschikt voor jullie bruiloft. Er zullen genoeg gasten zijn die dit erg lekker vinden! Je kunt allerlei variaties op de traditionele mojito maken, zoals bijvoorbeeld een aardbeien of frambozen mojito. Voor de garnering kun je gebruik maken van een takje verse munt en een schijfje limoen.

Mojito

Fotocredits: Wedding Chicks

Margarita

De margarita is een heerlijke zomerse cocktail. Je maakt hem met tequila, Triple Sec en limoen. Door hier ananas, meloen, aardbei of ander fruit aan toe te voegen, kun je margaritas in allerlei soorten kleuren maken. Je schenkt deze cocktail in een glas met een randje van zout, dit hoort namelijk bij het drinken van tequila. Hiervoor maak je de rand van het glas nat en doop je hem vervolgens in een bakje met zout.

Prosecco cocktails

In plaats van een toost uitbrengen met een glas champagne, kun je ook kiezen voor een speciale cocktail met prosecco er in. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke variant met bramen? Je maakt hem door een siroop te maken van bramen die je kookt met een beetje water en suiker. Deze siroop voeg je toe aan de prosecco en met een aantal bramen en een takje tijm maak je de cocktail helemaal af!

Prosecco cocktail

Fotocredits: Jacquelyn Clark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.