Leuk cadeau: Trouwalbum voor jullie ouders

Voor de meeste ouders is het een van de meest bijzondere momenten in hun leven: de trouwdag van hun zoon of dochter. Een trouwalbum met de mooiste foto´s van deze dag is dan ook een ontzettend leuk cadeau om ze te geven.

Er zijn fotografen die een pakket aanbieden waar naast het gewone trouwalbum ook twee mini versies van het album voor jullie ouders bij inbegrepen zijn. Dat is natuurlijk ontzettend leuk, maar niet bij iedere trouwfotograaf is dit het geval. Wordt het wat duur om ze los bij te bestellen? Het is al mogelijk om zelf een trouwalbum te maken, dus het maken van de trouwalbums voor jullie ouders moet ook zeker lukken. Denk hierbij even aan de volgende dingen:

Allebei hetzelfde of anders?

Er zijn twee manieren om de trouwalbums voor jullie ouders te maken. Jullie kunnen samen één album maken die jullie dubbel laten afdrukken, of jullie maken allebei een eigen album. Het kan namelijk heel leuk zijn om twee verschillende albums te maken, zodat je er echt een stukje van jezelf in kunt leggen. Bovendien is het voor beide ouders leuk om wat meer foto´s van hun eigen familie in het album terug te zien.

Mini versie van het trouwalbum?

Vaak is het album voor ouders een mini versie van het grote trouwalbum. Wanneer je hem bij de fotograaf bestelt, worden meestal precies dezelfde foto´s gebruikt, maar dan wat kleiner. Als jullie zelf de albums maken, kun je er natuurlijk voor kiezen andere foto´s te gebruiken. Het is wel leuk om dezelfde stijl aan te houden als bij jullie eigen trouwalbum. Hiervoor moet je goed letten op het gebruik van kleuren en de afwisseling tussen overzichtsfoto´s en meer details.

Album aan jullie ouders geven

Het geven van het trouwalbum kan ontzettend leuk zijn, omdat het een prachtig cadeau is voor jullie ouders. Je kunt het meteen na de bruiloft geven als bedankje, maar jullie kunnen ook wachten tot een belangrijk moment zoals een verjaardag of een feestdag. Als het album mooi verpakt is, wordt het extra leuk om het te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *