Photobooth bruidspaar

Leuk idee: Een photobooth op jullie bruiloft

Na jullie trouwdag hebben jullie de foto´s als mooie herinnering. Veel bruidsparen huren een fotograaf in voor het vastleggen van alle bijzondere momenten. Een photobooth is hier een leuke aanvulling op.

In Amerika is de photobooth al tijden erg populair. In dit fotohokje kunnen de gasten met een simpele druk op de knop foto´s van zichzelf laten maken. Niet alleen levert dit vaak hilarische beelden op, ook is het een leuke manier om jullie gasten te entertainen.

Photobooth of trouwfotograaf?

Het inhuren van een professionele trouwfotograaf kost vaak veel geld. Jullie kunnen daarom overwegen om de fotograaf alleen overdag te laten komen en de foto´s van het feest te laten vervangen door een photobooth. Dit kan niet alleen flink wat geld schelen, maar levert ook nog eens extra leuke foto´s op.

Photobooth bruidspaar

Een photobooth huren

Photobooth´s zijn te huur bij speciale verhuurbedrijven. Zo heeft Boooth fotohokjes die helemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Niet alleen wordt de achtergrond en de fotostrip aan jullie wensen aangepast, ook is het mogelijk om het hokje aan de buitenkant te laten personaliseren. De foto´s die gemaakt worden door de gasten, worden direct naar hun e-mailadres of Facebookaccount gestuurd. Bovendien worden alle foto´s na afloop digitaal aangeleverd en zijn ze binnen 24 uur zichtbaar via een online galerij of WeTransfer. Tijdens de bruiloft kunnen jullie ook al van alle foto´s genieten. Boooth regelt namelijk een live slideshow van de gemaakte foto´s op een 24 inch scherm.

Het fijne aan het huren van een photobooth is dat jullie er zelf geen omkijken naar hebben. Er zijn altijd één of twee medewerkers aanwezig om de gasten te helpen. Terwijl jullie van jullie bruiloft genieten, worden zonder problemen de leukste en meest spontane foto´s gemaakt!

Photobooth bruiloft

PhotoCube

Hebben jullie iets minder geld te besteden of is de ruimte waar jullie het trouwfeest organiseren niet zo groot? Dan is de PhotoCube misschien een leuk idee! Dit werkt volgens hetzelfde principe als de photobooth, alleen zit hier geen cabine omheen. Hierdoor neemt de PhotoCube minder ruimte in beslag en is hij voordeliger dan wanneer jullie een heel fotohokje huren. De foto´s blijven natuurlijk net zo leuk!

PhotoCube

Leuke tip: Ben je nog op zoek naar een origineel idee voor een gastenboek? Plak dan de foto´s die gemaakt zijn met de photobooth in het boek en laat de gasten hier nog een klein berichtje bij schrijven.

Dit blog is door een samenwerking tot stand gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *