Kleerhanger bride

Fotograaf: Trouw Trendy

Leuk idee: Kleerhanger voor de bruidsjurk

De ochtend van de bruiloft is erg belangrijk voor de bruid. De meeste vrouwen kiezen er voor zich in een kamer terug te trekken met hun moeder, beste vriendin en natuurlijk de kapster en visagist. Ondertussen hangt de bruidsjurk vast klaar aan een kleerhanger.

Het is typisch een van die dingen die je snel vergeet bij de voorbereidingen. Natuurlijk heb je nagedacht over je trouwjurk, maar je wilt natuurlijk ook een mooi plekje hebben om je jurk op te kunnen hangen wanneer jij je haar en make-up laat doen. Het is daarom leuk om hier een persoonlijke kleerhanger voor te gebruiken.

Foto´s van de voorbereidingen

De fotograaf is bij veel bruiloften ´s ochtends al aanwezig om een stukje van de voorbereidingen te kunnen fotograferen. Hij neemt foto´s van de bruid terwijl haar make-up gedaan wordt en haar haar in model wordt gebracht. Daarnaast worden vaak wat detailfoto´s gemaakt. De schoenen van de bruid, de accessoires van de bruidegom, de trouwringen en natuurlijk de trouwjurk. Dit laatste shot is het mooist als de jurk aan een bijzondere kleerhanger hangt. Wanneer je de kleerhanger ook nog eens op een speciale plek hangt, geeft dit helemaal een waanzinnig resultaat! Bespreek vooral vooraf met jullie fotograaf wat voor shots jullie mooi vinden. Op Pinterest kun je allerlei leuke ideetjes vinden.

Verder lezen: 10 Getting ready foto´s die elke bruid zou moeten hebben

Persoonlijke kleerhanger

Natuurlijk kun je een standaard kleerhanger voor je trouwjurk kopen, maar het is een stuk leuker om voor een persoonlijk exemplaar te kiezen. Je kunt er namelijk allerlei leuke teksten in laten zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen naam, de woorden ´bruid´, ´bride´, ´mrs´ of je nieuwe achternaam? Je zou zelf creatief aan de slag kunnen gaan of een keuze kunnen maken uit de verschillende (online) aanbieders. Op deze manier heb je een unieke kleerhanger die jouw trouwjurk extra bijzonder maakt. Het is natuurlijk helemaal leuk wanneer je ook een kleerhanger bestelt voor de jurkjes van je bruidsmeisjes of andere bijzondere gasten op jullie bruiloft. Dit levert mooie foto´s op en bovendien heb je zo meteen een leuk aandenken voor je bruidsmeisjes of vriendinnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *