Wensballonnen staan symbool voor het weg laten vliegen van het kwaad en het stilstaan bij het geluk van jullie huwelijk. Wat een prachtig gezicht geeft het wanneer tientallen of zelfs honderden lichtgevende ballonnen rustig de lucht in vliegen.

Er zijn heel wat bruiloft tradities die op veel huwelijken weer terugkomen. Het loslaten van witte duiven is daar bijvoorbeeld een van. Een modernere versie van deze traditie is het oplaten van wensballonnen. In deze speciale ballonnen kun je een lichtje laten branden die je vervolgens de lucht in laat vliegen.

Je kunt alle gasten buiten laten verzamelen en een wensballon geven die ze op mogen laten. Wanneer jullie dit allemaal tegelijk doen, geeft dit een heel bijzonder effect. Vergeet ook vooral niet om de fotograaf een mooie foto van de opstijgende wensballonnen te laten nemen.

2 reacties op “Leuk idee: Wensballonnen”
  1. Maike

    Het klopt dat wensballonnen brand kunnen veroorzaken, daarom is het belangrijk om alleen ballonnen op te laten die aan de eisen van de Voedsel en Warenautoriteit (VWA) voldoen en zul je ook goed op de weersomstandigheden moeten letten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *