Niets doen op huwelijksreis

Fotocredits: Pixabay

Leuke activiteiten tijdens jullie huwelijksreis

Na een prachtige bruiloft gaan veel bruidsparen samen op huwelijksreis. Een heerlijk moment om even in alle rust van elkaar te genieten. Bestemmingen met zon, zee en strand zijn erg populair. Alleen wat is nou leuk om daar samen te doen?

Samen op vakantie gaan is altijd erg fijn, zeker wanneer jullie net getrouwd zijn. Op huwelijksreis hebben jullie dan ook alle tijd om leuke of romantische activiteiten te ondernemen samen. Zelf niet meer zoveel geld? Dan is het ook een idee om de gasten verschillende onderdelen van jullie huwelijksreis cadeau te laten geven.

Leuke activiteiten

Misschien hebben jullie weinig nodig op de huwelijksreis, behalve een adembenemend mooie omgeving en elkaar. Toch kan het leuk zijn om samen wat activiteiten te ondernemen. Niet alleen zien jullie zo meer van de omgeving, ook zal het de romantische sfeer alleen maar versterken. Wij hebben wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet:

#1 Zonsopkomst of zonsondergang bekijken

Hebben jullie een huwelijksreis in de buurt van de zee uitgekozen? Dan is het ontzettend romantisch om een keer samen naar de zonsopkomst of zonsondergang te gaan kijken. Het kan zijn dat jullie er vroeg voor uit de veren moeten, maar het sprookjesachtige tafereel zal alles goedmaken. Een lange strandwandeling is hier goed mee te combineren.

#2 Fotoshoot of trash the dress laten maken

Hebben jullie nog wat ruimte in de koffer over? Neem dan jouw trouwjurk en zijn trouwpak mee op reis. Niets is zo leuk als trouwfoto´s maken in het buitenland. Met een beetje lef kunnen jullie zelfs een trash the dress shoot laten maken! Liever geen gesjouw met trouwkleding? Een gewone fotoshoot op jullie huwelijksreis bestemming is ook een leuk idee!

Trash the dress

Fotograaf: Lear Miller

#3 Duomassage boeken

Bij een huwelijksreis hoort natuurlijk een beetje luxe en ontspanning. In veel landen kun je voor weinig geld een heerlijke massage boeken. Met een duomassage kunnen jullie allebei tegelijk ontspannen.

#4 Onderwaterwereld verkennen

Niet alleen op het land is veel te beleven, ook de wereld onderwater is prachtig om te zien. Ga daarom samen snorkelen of zelfs duiken om de verschillende soorten vissen en andere onderwaterdieren te kunnen bewonderen.

Snorkelen op huwelijksreis

Fotocredits: Island Routes

#5 Samen sporten

Zijn jullie een sportief stel? Dan is het fijn om (ook op vakantie) samen te kunnen sporten. Dit schijnt namelijk heel goed te zijn voor jullie relatie! Ga ´s ochtends vroeg samen hardlopen of maak een flinke wandeltocht in de omgeving.

#6 Kookles nemen

In heel wat landen kun je een kookcursus volgen waarbij jullie lokale gerechten kunnen leren bereiden. Het is niet alleen erg leuk om een keer samen in de keuken te staan, maar hier doen jullie ook nog eens inspiratie op om thuis mee aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *