Je kunt een gastenboek bestellen waar de gasten een klein verhaaltje op kunnen schrijven of antwoord moeten geven op een aantal vragen. Er zijn gelukkig ook veel manieren om het wat origineler aan te pakken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende ideeën?

Fotoboek

Toegegeven, eigenlijk is dit ook gewoon een gastenboek, maar dan wel net even anders. Het bruidspaar heeft namelijk een fotoboek laten drukken met foto´s van hun verlovingsshoot. Hier hebben de gasten hun namen in geschreven.

Polaroid

Een andere manier om foto´s toe te voegen aan het gastenboek is door foto´s te maken van de gasten met een polaroid camera. Ze kunnen deze foto´s meteen opplakken en er een leuke tekst bij schrijven.

Krijtborden

Krijtborden zijn ook leuk om als gastenboek te gebruiken. Laat de gasten bijvoorbeeld op de foto gaan met een krijtbord waar ze een leuke tekst op hebben geschreven. Je kunt ook een groot krijtbord nemen dat je later op kunt hangen in huis.

Gastenboek

Fotograaf: Polina Kholodova via Wedding Chicks

Voorwerpen beschrijven

Er zijn ook heel wat andere dingen die jullie gasten kunnen beschrijven. De blokjes van het spel Jenga zijn bijvoorbeeld erg populair, maar ook een wereldbol of oude LP´s zijn leuk.

Gastenboek

Fotograaf: Caroline J Scott Photography via Intimate Weddings

One comment to “Leuke ideeën voor het gastenboek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *