Onze Top 5 met de leukste Amerikaanse trouwblogs

Wanneer je gaat trouwen, ben je vaak maanden bezig met het opdoen van inspiratie en het bedenken van ideeën voor jullie bruiloft. Bij Bruiloft Inspiratie zijn wij dan ook altijd op zoek naar de beste tips voor onze bruidsparen.

Amerikaanse trouwblogs zijn vaak iets anders dan Nederlandse trouwblogs. In Amerika worden bruiloften over het algemeen namelijk wat groter aangepakt. Niet zo gek dus dat er heel wat Amerikaanse blogs bestaan met goede ideeën. Dit is onze top 5:

#1 Style Me Pretty

Er kan maar één website op de eerste plaats staan, en dat is Style Me Pretty. Van alle Amerikaanse trouwblogs is dit waarschijnlijk de meest populaire. Wekelijks wordt de redactie overspoeld met foto´s van bruiloften waarvan alleen de beste op de site terecht komen. Je kunt hier dan ook heel wat inspiratie opdoen aan de hand van Real Weddings.

Amerikaanse trouwblog Style Me Pretty

#2 Something Turquoise

Something Turquoise is dé website voor elke DIY bruid. Jen Carreiro geeft je hier namelijk allerlei ideeën voor leuke DIY projectjes. Niet alleen worden de stappen helder beschreven en met foto´s verduidelijkt, ook kun je op deze websites veel free printables vinden. Ideaal wanneer je het leuk vindt om lekker creatief bezig te zijn in de maanden voor de bruiloft!

Amerikaanse trouwblog Something Turquoise

#3 Ruffled

Ook Ruffled Blogis een van de leukere Amerikaanse trouwblogs. Je ziet hier veel voorbeelden van mooie, kleurrijke bruiloften. En ook hier zijn leuke DIY projecten te vinden.

Amerikaanse Trouwblog Ruffled

#4 100 Layer Cake

100 Layer Cake heeft niet alleen voorbeelden van prachtige bruidstaarten, maar ook de mooiste bruiloft decoratie, trouwlocaties en bruidsparen. Een inspirerende verzameling van de meest jaloersmakende bruiloften!

Amerikaanse Trouwblog 100 Layer Cake

#5 Green Wedding Shoes

Het leuke aan de site Green Weddings Shoes is dat je hier bruiloften kunt vinden die vaak net even anders zijn dan die van anderen. Stoere bruiden, unieke locaties en natuurlijk een heleboel liefde. Een prachtige site om je te laten inspireren!

Amerikaanse Trouwblog Green Wedding Shoes
Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *