Tropical bruiloft inspiratie

Fotocredits: Zie hieronder

De leukste ideeën voor een tropical thema bruiloft

Zijn jullie ook zo gek op de zomer? En zouden jullie eigenlijk het liefst op een tropisch eiland willen trouwen? Dan is een tropical thema bruiloft misschien een leuk idee. Het maakt niet veel uit hoe hoog de temperaturen buiten zijn, met dit thema krijg je sowieso een heerlijk zomers gevoel!

Er zijn veel verschillende soorten thema´s te bedenken voor een zomerse bruiloft, maar als je voor het echte vakantie gevoel wilt gaan, is het tropical thema zeker een goed idee! Tussen alle felle kleuren, vrolijke bloemen en zomerse drankjes waan je je zo op tropisch eiland aan de andere kant van de wereld. Dat wordt heerlijk genieten!

Bloemen en planten als decoratie

Bij een tropisch thema denk je natuurlijk meteen aan felgekleurde bloemen en allerlei soorten planten. Je kunt dit dan ook zeker gebruiken als decoratie. Bloemen en planten zijn niet alleen op de bruiloft zelf leuk, maar bijvoorbeeld ook op de trouwkaart. Je ziet dit hippe tropical design steeds vaker terug!

Als planten kun je gebruik maken van takken van varens en palmbomen. Dit kun je combineren met mooie bloemen in felle kleuren. Dit is mooi in je bruidsboeket, maar ook als decoratie. Verder zijn ananassen en flamingo´s leuk om neer te zetten of om te gebruiken als taarttopper.

Tropical drankjes

Op zo´n heerlijke zomerse bruiloft kunnen de gasten ook wel een verfrissend drankje gebruiken. Zet hiervoor verschillende soorten fruitsap klaar in grote glazen kannen of dispensers. Met wat vers fruit door de sapjes heen, zien ze er helemaal heerlijk uit! Maak zelf bordjes bij het fruitsap en vergeet de tafel niet leuk te decoreren met wat bloemen of andere decoratie.

Inspiratie voor jullie zomerse bruiloft thema

Lijkt het jullie ook wel wat om te trouwen in zomerse sferen? En kun je nog wel wat extra inspiratie gebruiken? Wij hebben wat mooie foto´s van bruiloften met het tropical thema voor je op een rijtje gezet. Van de uitnodiging tot de bruidstaart en je boeket: alle verschillende onderdelen kun je aan dit thema aanpassen!
Lees verder: Real Wedding: Botanical bruiloft in Amsterdam

Tropical bruiloft buffet

Fotograaf: Kayla Plouffe via 100 Layer Cake

Tropical bloemenkrans bruid

Fotocredits: Etsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *