Een vrijgezellenfeest is het ideale moment om even lekker gek te doen met de dames zonder hun partner er bij. Maar de bruid voor paal zetten in het centrum van de stad met een pruik, een afzichtelijk bunnypakje en een boa om is nou wel weer vaak genoeg gedaan. Dit zijn de leukste vrijgezellenfeest ideeën voor een écht gezellig dagje.

Of jullie nou een workshop gaan volgen, de bruid opdrachten laten vervullen of een andere activiteit verzinnen voor het vrijgezellenfeest, het gaat er vooral om dat het een gezellige dag wordt. Toch helpt het wel mee als jullie wat activiteiten op het programma hebben staan. Dit zijn de leukste vrijgezellenfeest ideeën die niet per se heel origineel zijn, maar wel voor een succesvolle dag zorgen:

Workshop bh pimpen

De meeste workshops voor vrijgezellenfeesten zijn een beetje saai of veel te voorspelbaar. Maar een workshop bh pimpen, dat is pas echt leuk. Je neemt een oude bh mee en vervolgens leven jullie je uit met stof, vilt, kralen, roosjes, strass enz. Wat nou Marlies Dekkers, jullie kunnen het zelf veel beter!

Vijftig tinten grijs

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest met een stout randje? Wat dacht je van een Vijftig tinten grijs Quiz? In deze quiz komen allerlei vragen aan bod die te maken hebben met het bedrijven van de liefde.

Wijn en cocktails

Misschien niet heel origineel, maar wel lekker en gezellig! Tijdens de wijnproeverij genieten jullie van verschillende soorten wijnen met een lekker kaasplankje er bij. Zijn jullie niet zo van de wijn? Ga dan voor een workshop cocktailshaken. Nadat jullie de cocktails zelf hebben geshaked, mag je ze natuurlijk ook opdrinken!

Paaldansen

Ook niet heel erg origineel, wel verschrikkelijk leuk: paaldansen. Hang met de hele groep aan een paal en je zult gegarandeerd lol hebben samen. Leuke bijkomstigheid; paaldansen is een echte workout. Je zult na afloop dus wel wat last hebben van je spieren, maar de calorieën van alle lekkere hapjes zijn vast verbrand!

Dansworkshop

Het leuke aan een dans leren op het vrijgezellenfeest is dat je dit vervolgens kunt voordoen op de bruiloft. Een leuke dans voor het vrijgezellenfeest is burlesque. Waan je in de sferen van Moulin Rouge en voel je sexy als een echte diva!

Leukste extreme vrijgezellenfeest ideeën

De leukste ideeën zijn toch een beetje extreem. Houdt de bruid daar wel van? Dan kun je ook kiezen voor bungeejumpen, zweefvliegen of parachute springen. Dit zijn wel dure activiteiten dus het is misschien een idee als de bruid dit in haar eentje doet en jullie de kosten delen. Dan kan de rest van de groep veilig op de grond foto’s maken. Willen jullie toch graag met z’n allen springen? Als iedereen het geld er voor over heeft (en durft!) dan is dat super gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *