Licht roze trouwjurken

Fotocredits: Zie hieronder

Lichtroze prinsessenjurk als trouwjurk

Wil je liever geen witte trouwjurk, maar ook niet een te opvallende kleur? Dan is lichtroze een mooi alternatief. Deze kleur in combinatie met een prachtige prinsessenjurk zorgt er voor dat jij je een echte bruid zult voelen op jullie trouwdag!

Op zoek naar een sprookjesachtige jurk? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij deze prachtige lichtroze trouwjurken met een echt prinsessengevoel. De droom van ieder klein meisje, maar stiekem ook van heel wat vrouwen die in het huwelijksbootje stappen. Want hoe heerlijk is het om een hele dag in zo´n enorme jurk rond te mogen lopen?

Trouwjurk in het wit

Traditioneel draagt de bruid een witte trouwjurk. De witte kleur staat voor reinheid, onschuld en maagdelijkheid. Ondanks dat weinig bruiden hun maagdelijkheid tegenwoordig nog tot het huwelijk bewaren, is wit nog steeds de meest populaire kleur om in te trouwen. Van felle kleurtjes tot een zwarte trouwjurk, alles is mogelijk!

Lichtroze prinsessenjurk

Als je liever niet in het wit trouwt, maar wel graag een echte trouwjurk wilt, kan een lichtroze prinsessenjurk misschien een leuk alternatief zijn. Deze jurk ziet er eigenlijk hetzelfde uit als een trouwjurk, maar is in plaats van wit lichtroze van kleur. Wij hebben vast wat jaloersmakend mooie bruiden voor je verzameld die een lichtroze prinsessenjurk dragen:

Licht roze prinsessenjurk

Trouwjurk: Ricca Sposa via Wedding Forward

Licht roze trouwjurk

Fotograaf: Bowtie & Bloom, Trouwjurk: Marlo Ford via Green Wedding Shoes

Lichtroze gecombineerd met wit

Je kunt een lichtroze prinsessenjurk ook combineren met een bovenstukje van wit kant. Zo zal je trouwjurk zeker opvallen, maar komt er ook een aantal klassieke elementen in terug. De combinatie van wit met lichtroze maakt de trouwjurk bovendien erg romantisch. Vind je het ook leuk als je trouwjurk een tikkeltje sexy is? Dan kun je voor een mooi kanten bovenstukje gaan dat grotendeels doorschijnend is. Je zou hierbij ook voor een two piece trouwjurk kunnen kiezen met een losse top en rok. Zo heb je helemaal een unieke trouwjurk die voor veel complimentjes zal zorgen op jullie bruiloft!

Roze met witte trouwjurk

Fotocredits: DHGate

Licht roze jurk met wit bovenstukje

Fotograaf: Cassidy Carson Photography via My Wedding

Two piece roze trouwjurk

Fotograaf: Sleepy Fox Photography via Burnetts Boards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *