Love geschreven met light writing

Fotograaf: Studio Tran via Bridal Guide

Originele trouwfoto´s met light writing

Als je in de winter gaat trouwen, is het als het goed is snel donker. In de zomer moet je er wat langer op wachten, maar ook dan is het leuk om foto´s te maken wanneer de zon onder is. Want niets is zo romantisch als kleine lichtjes en kaarsen in de avond. Bovendien is het maken van trouwfoto’s in het donker helemaal hip, zeker als je daarbij gebruik maakt van light writing!

Als jullie graag mooie trouwfoto’s willen laten maken, kun je dit het beste op verschillende momenten van de dag doen. Start bijvoorbeeld in de ochtend met een uitgebreide fotoshoot en laat aan het einde van de dag tijdens golden hour (het uur voor zonsondergang, wanneer het licht extra mooi is voor het maken van foto’s) nog een aantal foto’s maken. Ook als het donker is, kun je nog voor romantische foto’s zorgen. Bijvoorbeeld met light writing.

Wat is light writing?

Light writing is een fotografiekunstje waardoor je woorden in de lucht kunt schrijven met licht en ze vervolgens op de foto zichtbaar zijn als een soort lichtgevende graffiti. Dit is mogelijk door speciale instellingen van de camera waarbij er een langere sluitertijd is. Vraag jullie fotograaf maar eens of hij er wel eens mee gewerkt heeft!

Wat kun je er mee?

Leuk trucje, maar wat kun je er nou precies mee? Door gebruik te maken van light writing kun je jullie trouwfoto’s net was specialer maken. Schrijf bijvoorbeeld een mooie tekst in de lucht of maak een groot hart van licht. Dit kunnen jullie samen doen, maar hulp inschakelen van goede vrienden zoals bijvoorbeeld jullie getuigen kan ook erg leuk en gezellig zijn!

Photography By Janine

Fotograaf: Photography By Janine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *