Liefdesverhaal beschreven op de loper naar het altaar

Fotograaf: The Other Sister Photography via Oh Lovely Day

Jullie liefdesverhaal op een loper naar het altaar

Zoek je nog een manier om de plek van jullie trouwceremonie een persoonlijk tintje te geven? Wat dacht je van een loper richting het altaar waar jullie liefdesverhaal op staat geschreven? Ontzettend romantisch en ook nog eens origineel!

Het is altijd leuk om iets persoonlijks aan jullie ceremonie toe te voegen. Dat kan bijvoorbeeld met een zelf ontworpen loper.

Loper naar het altaar

Een loper richting het altaar is natuurlijk leuk, maar het wordt nog veel leuker wanneer die loper jullie persoonlijke liefdesverhaal vertelt. Aan de hand van foto´s en tekst kun je hier het verhaal van jullie ontmoeting tot de bruiloft op af laten drukken. Persoonlijker kun je de decoratie niet maken!

Kennen jullie elkaar al sinds de middelbare school? Of heb je de liefde van je leven in de kroeg tegen het lijf gelopen? Misschien weten niet alle gasten hoe jullie elkaar hebben ontmoet en daarom is dit een leuk verhaal om op de bruiloft te vertellen. Natuurlijk kun je ook laten zien hoe jullie relatie tot nu toe verlopen is. Laat bijvoorbeeld foto´s van jullie eerste date, mooiste vakantie en meest romantische weekendje weg op een loper drukken, die jullie vervolgens kunnen gebruiken om naar het altaar te lopen.

Eigen geloftes laten drukken

Schrijven jullie eigen geloftes? Dan zouden jullie er ook voor kunnen kiezen om de tekst hiervan op de loper af te laten drukken. Met een mooi sierlijke lettertype kan dit er heel chic uitzien. In plaats van jullie geloften kunnen jullie ook mooie citaten uitkiezen om op de loper te laten drukken. Er is van alles mogelijk! Met zulke persoonlijke decoratie hebben jullie in ieder geval een echte eyecatcher tijdens jullie ceremonie.

The Other Sister Photography via Oh Lovely Day

Fotograaf: The Other Sister Photography via Oh Lovely Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *