Gaan jullie trouwen in het buitenland? Of op een zomerse dag in Nederland? Maak dan een pool party van jullie bruiloft. Heerlijk relaxen aan het zwembad of met z´n allen een duik nemen. Het levert in ieder geval leuke foto´s op!

Een zwembad geeft het ultieme vakantiegevoel. Heerlijk met elkaar relaxen en genieten van de dag. Trouwen jullie in het buitenland? Dan is het leuk om voor een locatie met een mooi groot zwembad te kiezen.

Pool party

Jullie kunnen van de bruiloft een echte pool party maken door de receptie hier plaats te laten vinden. Zet een aantal statafels naast het zwembad neer zodat gasten hier wat kunnen eten en drinken. Natuurlijk kunnen ze er ook voor kiezen om het water in te springen.

Eppel Fotografie

Fotograaf: Eppel Fotografie

Het zwembad in

Natuurlijk wil je er als bruid perfect uitzien gedurende de hele dag. Daarom schrikt het veel bruidjes af om te gaan zwemmen op hun bruiloft. Jammer, want het is juist zo leuk! Wat is er immers fijner dan een verfrissende duik op een warme zomerse dag? Je haar en make-up zitten niet meer zo mooi als van te voren, maar dat kan altijd bijgewerkt worden. Een tweede keer mooi gemaakt worden is helemaal niet erg! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ´s avonds laat nog het zwembad in te springen.

Trash the dress

Je kunt ook kiezen voor een mooie trash the dress fotoshoot. Hierbij spring je met trouwjurk en al het zwembad in. Het is misschien even spannend, maar het levert wel prachtige foto´s op. Je zou dit ook de dag na de bruiloft kunnen doen, als je de trouwjurk nog even mooi wilt houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *