De meest populaire bruiden op onze Pinterest pagina

Meest populaire bruiden

Fotocredits: Zie hieronder

Ben je een bruiloft aan het plannen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is Pinterest daar de ideale plek voor. Hier kun je de mooiste foto´s van bruidsparen van over de hele wereld bekijken en opslaan als idee voor jullie eigen bruiloft. Wanneer je inspiratie zoekt voor je trouwjurk of bruidskapsel ben je hier ook aan het juiste adres. Wij hebben vast 5 foto´s van prachtige bruiden voor je verzameld! 

Op ons Pinterest account verzamelen we honderden foto´s van jaloersmakende bruiloften. Eén van onze borden staat vol met prachtige bruiden die wij graag als inspiratie gebruiken. Speciaal voor jou hebben we een lijstje gemaakt met de populairste bruiden op onze Pinterest pagina.

Winter bruid

Dat winter bruiloften steeds populairder worden, is te zien aan de populariteit van onderstaande afbeeldingen. Dat het echt geen zomers weer hoeft te zijn om er prachtig uit te kunnen zien, bewijzen deze bruiden wel. De combinatie van de witte trouwjurk met lange mouwen en de donker rode omslagdoek van de bruid hieronder geeft een heel bijzonder effect. Zeker in combinatie met het bruidsboeket en de bloemenkrans op haar hoofd is deze bruid echt een plaatje!

En ook deze beeldschone winter bruid is erg populair op Pinterest. Een bontjas over je trouwjurk dragen is dan ook een goede oplossing wanneer jullie in de koude wintermaanden trouwen!

Bruid met bontjas

Fotograaf: Blackbird Photography & Design via Reverie Gallery

Bruiden die een boudoir fotoshoot laten maken

Een bruid mag ook best een tikkeltje sexy zijn. Als je het aandurft, is het een gaaf idee om ene boudoir fotoshoot te laten maken op de ochtend van jullie bruiloft. Zo heb je meteen een leuk cadeautje voor je kersverse echtgenoot!


Two piece trouwjurk

Er zijn ook veel bruiden die niet meer voor een traditionele trouwjurk kiezen, maar liever iets originelers dragen. Deze foto van een bruid in een two piece trouwjurk is dan ook populair op ons Pinterest account.

Bruid in two piece trouwjurk

Fotograaf: Bespoke Photography, Trouwjurk: handgemaakt via: Nouba

Zwarte trouwjurk

Nog net iets extremer, maar ook onwijs gaaf is een zwarte trouwjurk. Weinig bruiden durven hiervoor te gaan, maar toch is deze foto ontzettend populair. Niet zo gek, want wat staat de zwarte trouwjurk prachtig bij deze bruid!

Welke bruid vind jij het mooist? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *