Fotocredits: Zie hieronder

Minimalistische bruidstaarten: Stijlvol en modern

Sommige bruidstaarten zijn van onder tot boven versierd en bevatten allerlei soorten details. Dit kan heel mooi zijn, maar minimalistische bruidstaarten zijn minstens zo bijzonder. Simpel, maar juist daardoor eigenlijk heel opvallend.

Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven, vieren jullie dat waarschijnlijk met een lekker stuk taart. Voor veel bruidsparen is de bruidstaart erg belangrijk en ze besteden hier dan ook veel aandacht aan. Een mooie bruidstaart hoeft echter niet heel opvallend te zijn. Zo kan een witte bruidstaart zonder veel poespas al ontzettend mooi zijn. Bovendien is ook hier heel veel variatie in mogelijk. Wij hebben wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

Verschillende structuren

Een gladde bruidstaart kan heel mooi zijn, maar als je hem iets meer op wilt laten vallen, kun je ook gebruik maken van een bepaalde structuur. Hiermee geef je de bruidstaart meer diepte en krijgt hij een bijzondere uitstraling.

Minimalistische bruidstaarten

Fotograaf: Diana McGregor Photography via Style Me Pretty

Geometrische vormen

In plaats van een ronde taart zou je ook eens kunnen spelen met geometrische vormen. Zo is deze zeshoekige bruidstaart bijvoorbeeld een leuk idee. Je zou voor de verschillende lagen van de bruidstaart ook verschillende vormen kunnen gebruiken. Dit geeft een leuk speels effect.

Decoreren van minimalistische bruidstaarten

Natuurlijke decoratie past het best bij minimalistische bruidstaarten. Denk bijvoorbeeld aan echte bloemen, groene takjes, kruiden of vers fruit. Je kunt hier meteen wat kleur mee toevoegen zonder dat het geheel te druk wordt. Bij onderstaande bruidstaart zijn bijvoorbeeld blauwe bessen toegevoegd als subtiele, maar prachtige decoratie. Hiermee krijgt de taart meteen een compleet andere uitstraling.

Willen jullie graag een bruidstaart regelen voor jullie bruiloft? Dan is het handig eerst deze blog even door te lezen waarin alles staat wat je moet weten wanneer jullie de bruidstaart gaan bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *