Bruiden met hoeden

Fotocredits: Zie hieronder

De mooiste hoeden voor de bruid

De leden van het Koninklijk Huis laten zien hoe stijlvol een hoed kan zijn. Zo worden onze koningin Máxima en prinses Beatrix regelmatig gespot met een mooi exemplaar op hun hoofd. Hoeden kunnen gelukkig ook gedragen worden als je niet tot de koninklijke kringen behoord. Op een bruiloft is dit bijvoorbeeld ook hartstikke hip en chic!
Niet alleen bruiloft gasten kunnen hoeden dragen, ook voor de bruid is dit een leuk idee. In plaats van een sluier of birdcage veil kun je een hoed gebruiken als uniek accessoire bij je trouwjurk. Wij hebben 3 prachtige hoeden gevonden die je als bruid kunt dragen:

Tijdloos wit

Wit is natuurlijk dé kleur voor de bruid. Het kan daarom heel mooi zijn om je witte trouwjurk met een witte hoed te combineren. Dit staat hartstikke chic en een witte hoed met een brede rand zorgt bovendien voor een heerlijk zomers gevoel!

Bruid met witte hoed

Fotograaf: Clayton Austin via Style Me Pretty

Vol met bloemen

Wil je een extra bijzondere hoed voor jullie bruiloft? Dan zou je een niet te opvallende hoed kunnen uitkiezen die je extra versiert met bloemen. Maak bijvoorbeeld een bloemenkrans die je om de rand van de hoed heen legt. Het is helemaal leuk wanneer je hier een bruidsboeket bij draagt met dezelfde bloemen.

Hoeden die er uitzien als een kunstwerkje

Liever een wat chiquer exemplaar? Er zijn ook hoeden die er uitzien als een klein kunstwerkje. Onderstaande hoed wordt gecombineerd met een birdcage veil en is daarom extra geschikt om te dragen op een bruiloft. De witte kleur maakt deze hoed extra geschikt voor jou als bruid, maar je zou natuurlijk ook juist een hoed in een opvallend kleurtje kunnen kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *