De mooiste holi powder verlovingsfoto´s

Als jullie verloofd zijn, wil je dat natuurlijk aan de hele wereld laten weten. Dit kun je doen door een verlovingsshoot te boeken waarbij jullie een aantal mooie en romantische foto´s laten maken. Wil je dat deze verlovingsfoto´s extra bijzonder maken? Dan kun je gebruik maken van holi powder tijdens de shoot!

Het maken van een verlovingsshoot heeft een heleboel voordelen. Sowieso is het handig om de fotograaf vast te leren kennen. Daarnaast levert het natuurlijk prachtige plaatjes op. Zeker wanneer je holi powder gebruikt om de foto´s extra kleur te geven!

Holi powder

Het gooien met holi powder komt eigenlijk voort uit een oude traditie. Het Holifeest van de hindoes verandert door dit poeder in een kleurrijk spektakel. De gedachte hierachter is dat verschillen tussen mensen niet meer zichtbaar zijn en iedereen even gelijk is. Het Holi Festival of Colours heeft inmiddels ook een weg gevonden naar Europa. Hier worden namelijk regelmatig feesten gehouden waarbij dit kleurrijke poeder gebruikt wordt.

De gedachte achter het gebruik van holi powder is mooi, maar daarnaast is het ook gewoon heel leuk om elkaar met dit poeder te kunnen bekogelen. Voor een verlovingsshoot is het helemaal leuk om holi powder te gebruiken, omdat het unieke beelden geeft.

Wat trek je aan?

Omdat jullie gebruik maken van zo veel verschillende kleuren is het leuk om witte kleding aan te trekken waar deze kleuren extra goed op te zien zijn. Koop bijvoorbeeld speciaal voor de verlovingsshoot een leuk wit jurkje. Geef hier niet te veel geld aan uit, want de kans is klein dat je hem na afloop nog kunt dragen.

Hulp meenemen

Jullie kunnen de fotoshoot met z´n tweeën doen, maar het kan ook handig zijn om wat hulptroepen mee te nemen. Het kan namelijk mooie foto´s opleveren wanneer jullie het holi powder niet alleen naar elkaar gooien, maar er ook een kleurenwolk boven jullie hangt op het moment dat jullie elkaar een kus geven. Wanneer jullie één of twee vrienden meenemen, kunnen zij vanaf de zijkant poeder toewerpen om de foto´s extra kleurrijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *