Een ketting hangt normaal gesproken aan de voorkant, maar omgekeerd is ook mogelijk. Trouwjurken met lage rug zien we steeds meer langskomen op bruiloften. Het is dan leuk om hierbij een sieraad te dragen op je rug.

Een trouwjurk met lage of open rug ziet er prachtig uit. Het is sexy, maar toch ook zeker chic. Het is niet zo gek dat we deze trouwjurken steeds vaker terug zien! Met een mooie omgekeerde ketting maak je het plaatje helemaal af.

Een omgekeerde ketting is perfect om te dragen als accessoire en je kunt deze kettingen al voor een paar tientjes bestellen bij Etsy of andere (web)winkels. Wij hebben vast wat mooie exemplaren voor je verzameld. Vind je het lastig om te beoordelen hoe de ketting bij jouw jurk zal staan? Dan is het slim ze meteen even samen te passen zodra je de ketting in huis hebt. Zo weet je zeker dat jouw omgekeerde ketting de juiste afmetingen heeft om perfect aan te sluiten op je touwjurk!

Kettingen voor je rug

Er zijn heel wat verschillende soorten kettingen die je op je rug draagt in plaats van aan de voorkant. Laat je inspireren door de volgende voorbeelden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *