Een bruiloft in het buitenland is de droom van veel bruidsparen. Even weg uit eigen land, de heerlijke ontspanning van vakantie. En dan ook nog trouwen met een adembenemend mooi uitzicht. Heerlijk toch! Ben je nog op zoek naar de ideale locatie om elkaar het jawoord te geven? Wij hebben de 5 mooiste plekken om te trouwen in het buitenland voor je op een rijtje gezet!

Natuurlijk zijn er op de wereld ontelbare plekjes te vinden waar jullie elkaar het jawoord zouden kunnen geven. Toch zijn er altijd gebieden die bijna niet te overtreffen zijn. Dromen jullie stiekem van een buitenland bruiloft? Wij hebben een top 5 voor je gemaakt van de mooiste plekken om te trouwen:

#1. Cycladen

De Cycladen is een Griekse eilandengroep. Mykonos, Naxos en Santorini zijn enkele van de bekendste eilanden. Deze eilanden staan vol met de kenmerkende wit met blauwe gebouwen die zorgen voor een prachtig decor voor jullie bruiloft. Wat zullen de trouwfoto´s prachtig worden met al dat wit en blauw om jullie heen!

#2. Scandinavië

Of je nu een romantische winter bruiloft wilt organiseren, of juist gaat voor een zomers mittsommernacht feest; in Scandinavië zit je altijd goed. Met de adembenemende uitzichten die je hier hebt, ben je ook verzekerd van prachtige achtergronden voor jullie trouwfoto´s.

Bruiloft in Zweden

Fotograaf: Suegraphy

#3. Ibiza

Ibiza is de laatste jaren steeds populairder geworden door alle BN´ers die hier graag hun vakantie doorbrengen. Dat wil echter niet zeggen dat er geen mooie, idyllische plekjes meer te vinden zijn. Voor een bruiloft in bohemian stijl is dit eiland natuurlijk perfect! Je kunt hier dan ook een heerlijk ontspannen bruiloft organiseren met je voeten in het zand.

Ibiza bruiloft

Fotograaf: Johnboy Wilson Photography

#4. Toscane

De film Toscaanse Bruiloft is er niet voor niets, het Italiaanse landschap is een van de meest romantische en mooiste plekken om te trouwen. Glooiende heuvellandschappen, kleine dorpjes, historische steden en natuurlijk het heerlijke Italiaanse eten; het ideale gebied voor een bruiloft.

#5. Hawaii

En tot slot Hawaii: de ultieme vakantiebestemming van veel mensen. Het kost wat geld en tijd om er te komen, maar wat is het er mooi! Wie zou er dan ook nee kunnen zeggen tegen een bruiloft aan een van de vele stranden, met een paar palmbomen op de achtergrond? Zeker weten dat dit een van de mooiste plekken is om te trouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *