Twee unicorn trouwjurken

Fotocredits: Zie hieronder

De mooiste unicorn trouwjurken

Niet alleen kleine meisjes zijn gek op unicorn kleuren, ook veel vrouwen vinden deze combinatie van pastelkleuren prachtig. Trouwjurken zijn meestal wit, maar als je op zoek bent naar een niet zo traditionele trouwjurk, is een jurk met unicorn kleuren een gaaf idee!

Unicorn kleuren geven een sprookjesachtig effect aan je trouwjurk. Het is dan ook niet zo gek dat de bruiden op onderstaande foto´s er uit zien als Disney prinsessen. Waarschijnlijk droomde je hier als klein meisje al van, dus waarom zou je niet zo´n prachtige jurk dragen op jullie bruiloft? Je zult je ongetwijfeld een echte bruid voelen!

Unicorn kleuren

Unicorn kleuren geven een prachtig effect aan je trouwjurk. Je zult dan ook zeker opvallen op jullie bruiloft! Helemaal leuk is het wanneer je dit thema verder doorvoert en zorgt voor decoratie in dezelfde kleuren. Of wat dacht je van een mooie bijpassende bruidstaart? Je zou ook de gasten kunnen vragen om zich te kleden in pasteltinten. Dit kleurenthema past perfect bij een romantische lente bruiloft! Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben vast een aantal prachtige voorbeelden gevonden:

Bruid in unicorn trouwjurk

Fotocredits: Tumblr

Strapless unicorn trouwjurk

Fotocredits: Tumblr

Trouwjurk in andere kleuren

Is het unicorn thema niet helemaal jouw ding, maar wil je wel wat kleur toevoegen aan je trouwjurk? Dan kun je ook kiezen voor een jurk in een enkele (pastel) kleur of gaan voor een bijzonder ombre effect waarbij de kleur aan de onderkant van de trouwjurk langzaam overloopt in het wit van het bovenstuk. Ook dit zorgt voor een unieke trouwjurk waar de gasten het nog lang over zullen hebben!

Jurkjes voor de bruidsmeisjes

>Hebben jullie een dochtertje, nichtje of ander klein bruidsmeisje rondlopen op jullie bruiloft? Dan is het ook een leuk idee om haar een unicorn jurkje te geven. Ze zal zich een echte prinses voelen en er super schattig uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *