Verlovingsshoot? Een newlywed shoot is minstens zo leuk!

Dat een verlovingsshoot leuk is om te laten maken, hebben we al vaker op Bruiloft Inspiratie laten zien. Een newlywed shoot is echter een nieuwere trend die minstens zo leuk is. Want in de weken na jullie bruiloft leven jullie als het goed is op een roze wolkje. Een prachtig moment dus om op beeld vast te leggen!

Op jullie bruiloft worden er waarschijnlijk heel wat foto´s van jullie gemaakt, maar het is ook altijd leuk om op een ander moment tijd vrij te maken voor een fotoshoot. De verlovingsshoot is niet voor niets zo populair bij veel bruidsparen. De verliefdheid straalt van jullie af en het is dan heerlijk om romantische foto´s te laten maken.

Newlywed shoot

Een andere bijzondere periode vindt plaats vlak na jullie bruiloft. Als net getrouwd stel leven jullie op een roze wolkje. Alle drukte van de bruiloft is voorbij en nu hebben jullie echt tijd voor elkaar. Misschien gaan jullie wel op huwelijksreis of besteden jullie thuis wat extra aandacht aan elkaar. Bij een newlywed shoot wordt dit geluk van jullie samen vastgelegd door de fotograaf. Een mooie herinnering voor later en bovendien erg leuk om samen te doen!

Locatie van de fotoshoot

Voor een verlovingsshoot wordt meestal een bijzondere locatie geregeld. Voor een newlywed shoot is dat natuurlijk net zo goed mogelijk. Het kan echter ook een goed idee zijn om gewoon thuis aan het fotograferen te gaan. Dat is immers de plek waar jullie de meeste tijd met elkaar doorbrengen en bovendien zijn jullie hier helemaal op je gemak. Een andere leuk idee is het doen van een professionele fotoshoot tijdens jullie huwelijksreis.

De fotograaf

Hadden jullie een fijne trouwfotograaf? Misschien wil hij of zij dan ook wel een newlywed shoot met jullie doen. In het buitenland is het natuurlijk wat lastiger om een goede fotograaf te vinden. Probeer daarom vanuit Nederland vast contact te leggen met één of meerdere fotografen in het land waar jullie naartoe gaan en vraag of je een aantal foto´s uit hun portfolio kunt zien.

Newlywed shoot thuis

Fotograaf: Lauren Fair Photography via Brides

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *