Een oer-Hollandse thema bruiloft

Tulpen, klompen, molens en kaas, het zijn de dingen die iedere toerist over Nederland weet op te noemen. Natuurlijk lopen we niet echt dagelijks op klompen over straat, en nee, ook niet iedere Nederlander houdt van kaas. Toch is het wel heel leuk om dit beeld dat buitenlanders vaak van Nederland hebben in een bruiloft te verwerken. Maak er een echte thema bruiloft van!

Want echt Nederlands is toch wel heel erg leuk. Rood, wit, blauw en oranje als themakleuren, tulpen als decoratie en een Delftsblauwe bruidstaart. Er zijn heel wat manieren om het thema Nederland in een bruiloft te verwerken. En natuurlijk hoort daar een foto bij met echte klompen! Wil je weten hoe je ook de bruidtaart en het boeket helemaal in Hollandse stijl kunt maken? Wij hebben wat ideeën voor je verzameld!

Hollandse bruidstaart

De bruidstaart is een opvallend item op iedere bruiloft. Bruidstaarten kunnen er heel leuk uit zien in een Hollands thema. Rood-wit-blauw, Delfts blauw, met klompjes of andere Nederlandse details, alles is mogelijk! Je zou ook cupcakes kunnen maken in dit thema.

2 Rings

Fotograaf: 2 Rings

Stroopwafelhartjes

Heb je liever geen traditionele lagentaart? Kies dan bijvoorbeeld voor een stroopwafeltaart of cupcakes met een stroopwafelhartje er in. Stroopwafelhartjes maak je gemakkelijk zelf met deze DIY van Arnhems Meisje. Zien ze er niet heerlijk uit?

Stroopwafelhartjes Arnhems Meisje

Fotocredits: Arnhems Meisje

Tulpen in het bruidsboeket

Als bloemen bij een bruiloft met een Nederlands tintje kies je natuurlijk voor de tulp. Deze bloemen zijn prachtig in een bruidsboeket, maar tulpen staan ook mooi als decoratie op de tafels. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar oranje staat natuurlijk het best bij het thema!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *