Omgekeerd vrijgezellenfeest: De leukste ideeën

Bij een vrijgezellenfeest is het normaal gesproken zo dat de bruid meegenomen wordt door haar vriendinnen en de bruidegom er op uit gaat met zijn vrienden. Een omgekeerd vrijgezellenfeest is echter ook een leuk idee. Hierbij nemen de mannen de bruid mee en gaan de vrouwen met de bruidegom op pad!

Houden jullie wel van een beetje anders dan anders? Dan is het misschien een leuk idee om het traditionele vrijgezellenfeest een beetje aan te passen. Bij een omgekeerd vrijgezellenfeest zul je niet met je vriendinnen gaan stappen, maar ga je met de vrienden van je verloofde op avontuur. De bruidegom mag zich een dag lang vermaken met jouw vriendinnen. Zo leren jullie elkaars vrienden in ieder geval beter kennen!

Ideeën voor een omgekeerd vrijgezellenfeest

Alleen wat ga je dan precies doen op zo´n omgekeerd vrijgezellenfeest? Traditionele activiteiten als een workshop paaldansen of het inhuren van een stripper is misschien niet zo geschikt, maar er zijn heel wat andere leuke dingen te bedenken!

De vrouwen samen met de bruidegom
  • De bruid kan het vast waarderen als haar aanstaande leert dansen. Probeer daarom eens een dansworkshop zoals een salsales met de bruidegom uit.
  • Wil je zeker weten dat er een lekker drankje geschonken wordt op de bruiloft? Dan kunnen jullie een cocktailworkshop volgen om samen te ontdekken wat de aller lekkerste combinatie is.
  • Wonen jullie vlak bij een grote stad of zouden jullie juist graag een andere Nederlandse stad leren kennen? In steden als Amsterdam, Utrecht en Den Bosch kun je prachtige rondvaarten maken. Extra leuk met een lekker hapje en drankje er bij. Liever een sportief uitje? Dan kunnen jullie ook zelf een bootje of een waterfiets huren.
  • Is de bruidegom niet zo heel goed in koken? Dan kan hij wel een kookcursus gebruiken! Het grote voordeel hieraan is dat jullie meteen een lekkere (zelfgemaakte) maaltijd kunnen eten en niet meer op zoek hoeven naar een restaurant voor het diner
De mannen samen met de bruid
  • Als de bruid geen hoogtevrees heeft, vindt ze het vast prachtig om de omgeving eens vanuit de lucht te bekijken. Dit kan door te gaan zweefvliegen, een onvergetelijke ervaring!
  • Een Escape Room is altijd leuk. Jullie zitten opgesloten in een ruimte en het is de bedoeling dat jullie binnen de tijd aan de hand van aanwijzingen en raadseltjes weten te ontsnappen. Spannend, maar ook erg gezellig!
  • Altijd al eens voor detective willen spelen? Bij een moordspel is er een moord gepleegd en moeten jullie aan de hand van aanwijzingen weten te achterhalen wie de moordenaar is.
  • Ken je het hilarische programma Wipe Out nog? Er zijn verschillende plekken in Nederland en België waar je zelf over een Wipe Out baan heen kunt gaan. Jullie zullen ongetwijfeld flink onderuit gaan, maar het levert in ieder geval een dagje hard lachen op.
  • Of je nou een man of een vrouw bent, een avondje gokken in het casino is altijd leuk. Jullie zitten dan wel niet in Las Vegas, zo krijg je toch een beetje dat gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *