Ontwerp de bruidstaart van je dromen!

Hoe ziet de bruidstaart van jullie dromen er uit? Veel bruidsparen hebben wel een beetje een idee wat ze willen, maar het is soms lastig om dit te realiseren. Gelukkig maakt de online ontwerper van Bruidstaart.nl het mogelijk om in een paar klikken de ideale taart samen te stellen.

Toen wij hoorden dat gefeliciTAART.nl een nieuw concept heeft gelanceerd waarbij je zelf een ontwerp kunt maken voor een bruidstaart, waren wij natuurlijk meteen enthousiast. Want de jarenlange ervaring van dit bedrijf in combinatie met jouw eigen ideeën moet wel tot een prachtig resultaat leiden!

Bruidstaart ontwerper

Hoe ontwerp je jouw droomtaart?

Heb je al een idee hoe de perfecte taart voor jullie bruiloft er uit ziet? Dan kun je hem in drie simpele stappen ontwerpen via de online ontwerper. Dit kan op elk gewenst moment en het is zelfs mogelijk om hem de volgende dag nog te laten bezorgen!

Eerst kies je het aantal lagen van de taart en vervolgens kun je de decoratie selecteren. Er is keuze uit linten in diverse kleuren, verschillende bloemen, hartjes of sterren. Wil je helemaal creatief aan de slag gaan? Dan kun je natuurlijk ook alleen de taart bestellen en zelf voor decoratie zorgen. Met een witte taart als basis kun je heel wat mooie vormen van decoratie kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van verse bloemen of vruchten?

Bruidstaart besteld, en dan?

Heb je al jouw wensen ingevuld op de website? Dan is de bestelling met een simpele klik op de knop gedaan. Vervolgens is het wachten tot jullie bruiloft. De taart wordt een dag tevoren gratis gekoeld bezorgd in heel Nederland (ook op zaterdag) en samen met een standaard geleverd. Deze standaard krijg je te leen en kun je gebruiken om de taart op te presenteren. Het is immers één van de pronkstukken van jullie bruiloft.

De lagen zitten allemaal apart verpakt zodat je jouw droomtaart zelf in elkaar kunt zetten en af kunt maken met de meegeleverde decoratie. Op deze manier heb je een unieke bruidstaart die helemaal bij de stijl van jullie bruiloft past. Doordat je de taart zelf in elkaar zet, bespaart dit flink wat geld. Je bestelt dan ook al een bruidstaart vanaf €3,95 per persoon!

Hebben jullie elkaar het jawoord gegeven? Dan is het tijd om dit bijzondere moment te vieren met een glas champagne en een stuk van die overheerlijke bruidstaart. Want jullie zelf ontworpen taart ziet er niet alleen prachtig uit, de verschillende lagen van de vulling zorgen ook nog eens voor een heerlijke smaak!

Bruidstaart vulling

Lijkt het jou wel wat om een eigen ontwerp te maken voor jullie bruiloft? Neem dan zeker even een kijkje op de site Bruidstaart.nl. Hier vind je ook allerlei handige instructiefilmpjes voor het in elkaar zetten van jullie droomtaart. Een bezoekje aan de Facebookpagina is natuurlijk ook mogelijk!

Dit blog is in samenwerking met Bruidstaart.nl tot stand gekomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *