Stel: je beste vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen. Dit is een goede reden voor een vrijgezellenfeest. Bij het organiseren van zo’n vrijgezellenfeest komt heel wat kijken. Niet alleen het bedenken van activiteiten, maar ook de juiste voorbereiding is belangrijk.

Hieronder staan 4 tips voor het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest:

1. Nodig mensen uit die wat voor de toekomstige bruid betekenen

Het vrijgezellenfeest moet een onvergetelijke dag worden. Beslissen wie er mag komen op het feestje is vaak een heikele kwestie. Je wilt natuurlijk niemand vergeten. Het is wel belangrijk om de juiste mensen uit te nodigen die veel voor de bride-to-be betekenen. Het feestje zal vele malen leuker zijn wanneer je een aantal goede vrienden of vriendinnen uitnodigt, dan 10 vage kennissen van de aanstaande bruid(egom).

2. Bedenk wat de vrijgezel leuk zal vinden

Ieder persoon is uniek. Jij zal als geen ander weten waar de vrijgezel van houdt. Is het een preuts persoon of kan hij/zij wel tegen een (erotisch) geintje? Helaas zien wij regelmatig dat er voor een preuts persoon een erotische activiteit wordt georganiseerd. Dit kan voor de mensen eromheen leuk zijn, maar een vrijgezel die afdruipt met een somber gezicht wil je natuurlijk niet. Bedenk daarom goed waar de vrijgezel van houdt. Je kunt hierbij de interesses en persoonlijkheid van de vrijgezel in het achterhoofd houden. Het is ook altijd goed om te kijken wat de eerdere ervaringen zijn bij bepaalde activiteiten. Zo blijkt naaktschilderen erg populair te zijn bij vrijgezellenfeestjes. Hierin komt humor en ongemakkelijkheid samen.

Vrijgezellenfeest naaktschilderen

3. Maak duidelijke afspraken over het budget

Je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Bespreek daarom goed van tevoren hoeveel geld iedereen maximaal uit wilt geven. De één heeft wellicht wat meer te besteden dan de ander. Stel daarom een financiële plaatje op, voor je de activiteiten gaat bedenken en inplannen.

4. Plan de datum van het vrijgezellenfeest op tijd

Het is verstandig om een datum vroegtijdig te kiezen. Hiermee voorkom je dat bepaalde gasten niet kunnen in verband met andere verplichtingen. Wanneer je de datum een aantal maanden van tevoren plant, kunnen eventuele verplichtingen worden verzet.

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Bonustip: Kies de juiste locatie voor een écht onvergetelijk vrijgezellenfeest

Voor een écht onvergetelijk vrijgezellenfeest is het belangrijk dat je de juiste plek kiest. Een plek waar de vrijgezel wellicht een binding mee heeft. Voor iemand uit de randstad kan dat bijvoorbeeld Amsterdam zijn. Amsterdam leeft, dag en nacht. Dat er in Amsterdam letterlijk altijd en overal wel gezelligheid te vinden is, maakt dat deze stad zo geschikt is voor een feest. Het mooie aan Amsterdam is niet alleen dat er altijd en overal wel wat te doen is, er zijn ook nog eens ontelbaar veel verschillende activiteiten te bedenken. In deze bruisende stad is niets taboe, alles kan en vooral ook: alles mag!

Over de auteur: Michele Talle

Ik heb een grote passie voor leuke en onvergetelijke feestjes. Ik bedenk de creatieve concepten binnen Bachelorparty Amsterdam. Wij organiseren al meer dan 10 jaar onvergetelijke vrijgezellenfeestjes in de hoofdstad van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *