Opdrachten voor het vrijgezellenfeest: De 7 leukste ideeën

Is het zover, mag jij het vrijgezellenfeest van je beste vriendin organiseren? Naast de leuke activiteiten en waarschijnlijk een knallend avondprogramma kun je één ding niet missen: opdrachten! Met deze 7 opdrachten wordt het zeker een geslaagd vrijgezellenfeest! 

Ben je nog op zoek naar opdrachten voor het vrijgezellenfeest? Kun je wel wat originele ideeën gebruiken? Wij hebben de leukste 7 opdrachten voor je onder elkaar gezet!

Opdracht 1: Verassingszak

Tijdens deze opdracht is het van belang dat er vooraf spullen in een (ondoorzichtige) zak zijn gestopt door de deelnemers van het vrijgezellenfeest. Je kan het zo gek niet bedenken: stop het er maar in! Het is aan de vrijgezel om tijdens de dag tenminste 3 voorwerpen goed te raden na een greep in de zak.

Opdracht 2: Ruilen, ruilen, ruilen

Is de vrijgezel wel een ondernemend type? Dan is deze opdracht voor haar weggelegd! Geef haar om te beginnen een voorwerp en gedurende de dag moet zij dat blijven ruilen tegen andere spullen om zo aan het eind van de dag iets waardevols mee naar huis te kunnen nemen.

Opdracht 3: Het konijn

Heeft de vrijgezel altijd al een grote mond gehad? Dan is dit het moment om haar eens goed te testen op haar enthousiasme en lef! Hijs haar in een konijnenpak en laat haar wortels verkopen aan voorbijgangers, gegarandeerd hilarische momenten op komst!

Opdracht 4: De fotograaf

Is de vrijgezel iemand die altijd over mensen roddelt en mensen nawijst? Stel vooraf een aantal types samen die ze moet vastleggen met een (wegwerp)camera/mobiel. Zo moet ze op zoek naar de net iets te sexy geklede oma, de zakenman met z’n broek te laag, de stereotype zonnebankbezoeker en ga zo maar door – hier met die camera!

Opdracht 5: De film

Is de toekomstige bruid niet voor de TV / Netflix weg te krijgen in het dagelijkse leven, dan moet je gaan voor deze opdracht! Laat haar 5 scènes van haar favoriete films of series naspelen gedurende de dag . Monteer deze in elkaar en je hebt een geweldig filmpje om te laten zien op de bruiloft!

Vrijgezellenfeest

Fotograaf: Clane Gessel

Opdracht 6: De verzamelaar

Bij deze opdracht verzin je vooraf een object (bananen, labels van onderbroeken, rozen, koekjes – het maakt niet uit). Laat de bruid gedurende de dag zorgen dat ze minstens 10 van deze objecten heeft om de opdracht als succesvol af te vinken.

Opdracht 7: De dief

Deze opdracht vergt een klein beetje voorbereiding en je moet zorgen dat er wat medewerking is van de winkel waar je dit gaat doen. Spreek bijvoorbeeld af met de supermarktmanager dat je vriendin een blikje cola moet stelen en dat hij meewerkt en haar ‘staande houdt’ bij de uitgang. Jaag haar de stuipen op het lijf, zal ze het durven om iets te stelen tijdens haar vrijgezellenfeest?

Over de auteur: 

Wij zijn Vrijgezellenfeest.Events, een portal waar aanbieders van vrijgezellenfeest uitjes en organisatoren elkaar kunnen ontmoeten om ideeën op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *