Openingsdansnummers zijn erg bijzonder voor bruidsparen

Fotograaf: KB Image Photo via ISPWP

Deze openingsdans nummers kozen celebrities

Ben je nog aan het twijfelen op welk nummer jullie je openingsdans moeten doen? Een groot aantal celebrities is ook al getrouwd en ooit hebben ze allemaal het perfecte nummer moeten kiezen. Welke openingsdans nummers gebruikten zij voor hun grote dag?

Het kiezen van de juiste muziek voor jullie openingsdans is niet altijd even gemakkelijk. Natuurlijk wil je een liedje kiezen met een bijzondere betekenis, maar je moet er ook goed op kunnen dansen. Wij hebben de openingsdans nummers van celebrities voor je op een rijtje gezet als inspiratie:

Mark Zuckerberg & Priscilla Chan – Last Night On Earth van Green Day

Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, koos voor een nummer van Green Day op de dag dat hij met zijn Priscilla trouwde. Een originele keus, want dit nummer zien we niet heel vaak terug bij bruiloften.

Kate Middleton & Prince William – Your Song van Elton John

De bruiloft van Kate Middleton en Prince William was natuurlijk één grote happening. Als openingsdans kozen ze voor het prachtige nummer Your Song van Elton John.

Reese Witherspoon & Jim Tosh – Make You Feel My Love van Bob Dylan

Reese Witherspoon, actrice in bekende films zoals Legally Blonde en Sweet home Alabama, deed haar openingsdans met Jim Tosh op het bekende nummer Make You Feel My Love. Ze koos alleen niet voor de versie van Adele, maar de oude versie van het nummer van Bob Dylan.

Brad Pitt & Jennifer Aniston – The Way You Look Tonight van Frank Sinatra

Het bekende sterrenkoppel Brad Pitt en Jennifer Aniston koos voor de klassieker van Frank Sinatra The Way You Look Tonight. 

Ashlee Simpson & Pete Wentz – First Day Of My Life van Bright Eyes

Het zusje van Jessica Simpson, de zangeres Ashlee Simpson, koos samen met haar Pete Wentz voor First Day of My Life van Bright Eyes.

Tom Cruise & Katie Holmes – Songbird van Fleetwood Mac

Tom Cruise en Katie Holmes dansten samen op het nummer Songbird van Fleetwood Mac. Een romantisch liedje dat vaker voorbijkomt in lijsten met mooie openingsdans nummers.

Hilary Duff & Michael Comrie – Stand By Me van Ben E. King

De Amerikaanse popzangeres en actrice Hilary Duff koos ook voor een wat ouder nummer. Samen met Michael Comrie danste ze op Stand By Me van Ben E. King.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *