Bruidegommen met opvallende jasjes

Fotocredits: Zie hieronder

Gewaagd, maar ó zo mooi: Opvallend jasje van de bruidegom

Meestal gaat alle aandacht tijdens een bruiloft naar de jurk van de bruid. Dat betekent echter niet dat de bruidegom niet mag opvallen. De meeste bruidegommen kiezen voor een stijlvol en veilig grijs, zwart of donkerblauw pak. Een opvallend jasje met een gaaf patroontje of een knallende kleur is echter ook een mogelijkheid!

Er zijn heel wat manieren om je jasje of zelfs je hele trouwpak extra op te laten vallen. Kies voor een bijzondere kleur of ga juist voor een opvallend patroon. Wij hebben vast wat leuke ideeën voor je verzameld!

Ruit patroontje

Een ruit patroontje op een jasje is opvallend, maar ook weer niet te heftig. Dit kun je mooi combineren met een bijzondere kleur voor een pak, zoals bijvoorbeeld oud roze of blauw. Stijlvol, maar toch net even anders dan andere bruidegommen.

Met bloemen

Ga je liever voor echt opvallend? Dan kun je ook voor een drukker patroontje kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit gave jasje met een bloemenpatroon? Zo ben je als bruidegom zeker niet te missen!

Opvallend kleurtje

In plaats van een druk patroontje kun je ook gaan voor een opvallende kleur. Groen is bijvoorbeeld een goede kleur voor een jasje, maar ook roze en rood geven een bijzonder effect!

Overhemd in plaats van een jasje

Is een druk jasje iets té gewaagd voor jou? Dan kun je in plaats daarvan ook voor een opvallend overhemd gaan. Tijdens de ceremonie is dit goed te combineren met een simpel zwart jasje. Later op de dag kun je alleen het overhemd dragen en heb je daardoor weer een iets andere look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *