Oreo bruiloft

Fotocredits: Zie hieronder

5 Oreo bruiloft hapjes die niemand kan weerstaan

Oreo koekjes zijn de guilty pleasure van heel wat mensen. Want wat zijn deze donkergekleurde koekjes met vulling toch ontzettend lekker! Ze zijn dan ook heel geschikt om bijzondere hapjes voor jullie gasten van te maken. Deze 5 hapjes zullen het bijvoorbeeld zeker goed doen bij jullie gasten!

Je ziet Oreo´s steeds vaker terugkomen in allerlei recepten. Niet zo gek, want je kunt er heel wat lekkere dingen mee maken. Zo zijn ze geschikt om te verwerken in de taart, cupcakes, bonbons en toetjes. Deze 5 ideeën zijn heel geschikt voor bruiloften:

Oreo bruidstaart

Willen jullie geen traditionele bruidstaart, maar vinden jullie het wel leuk om iets te hebben wat hier op lijkt? Een bruidstaart gebouwd van Oreo´s is dan een leuk alternatief. Door de koekjes op de juiste manier te stapelen, krijg je de vorm van een bruidstaart. Wanneer je liever een echte bruidstaart wilt, kun je gebruik maken van gemalen koekjes.

Oreo bruidstaart

Fotograaf: Cariad Photography via Brides

Cupcakes met Oreo

Cupcakes zijn een leuk alternatief voor een bruidstaart. Ze smaken namelijk minstens zo lekker en zien er ook nog eens leuk uit. Bovendien kun je ze gemakkelijk aan de gasten laten uitdelen. Deze Oreo cupcakes zijn gegarandeerd een succes!

Donutmuur

Liever geen bruidstaart of cupcakes? Dan is het leuk om in plaats daarvan donuts voor jullie gasten te regelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze overheerlijke Oreo donuts? Helemaal leuk wanneer je ze ophangt aan een echte donutmuur!

Oreo donuts

Fotocredits: Broma Bakery

Marmer koekjes

Koekjes kunnen lekker zijn als extraatje bij de koffie of thee. Met deze marmer Oreo koekjes maak je er helemaal iets speciaals van! De marmerdip waar je de koekjes in doopt, kun je in allerlei soorten kleurencombinaties maken. Leuk wanneer jullie bepaalde themakleuren hebben die je zo kunt laten terugkomen!

Of toch een lekker dessert

Natuurlijk kun je de Oreo koekjes ook tot het dessert bewaren. Want een lekker toetje is natuurlijk nooit verkeerd. Wat dacht je van dit heerlijke recept met Oreo´s, chocolademousse en Baileys? Alleen de foto´s zien er al fantastisch uit!

Oreo dessert

Foto + recept: Homemade Hooplah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *