Jullie trouwdag is de ideale gelegenheid om eindelijk een keer in die ontzettend dure auto te rijden. Maar natuurlijk hoeft jullie trouwvervoer niet perse een trouwauto te zijn. Je kunt net zo goed kiezen voor een koets, een luchtballon of een fiets. Wij hebben de 6 leukste ideeën voor origineel trouwvervoer voor je op een rijtje gezet! 

Het trouwvervoer dat je kiest, hangt natuurlijk voor een groot deel af van jullie smaak. Ga je voor super modern en duur? Of toch liever wat meer ouderwets? Wil je de luxe van een trouwauto of ga je voor een uniek voertuig zoals een fiets of een scooter? Wij hebben 6 verschillende soorten origineel trouwvervoer voor jullie bruiloft verzameld!

Nostalgie met het Volkswagen busje

Het Volkswagen busje is nog steeds ontzettend populair bij veel bruidsparen. Dit schattige busje biedt genoeg ruimte en ziet er ontzettend leuk uit op de trouwfoto’s.

Londense dubbeldekker bus

Liever trouwen in Engelse stijl? Deze Londense dubbeldekker bus kan mooi als decor dienen voor jullie trouwfoto’s. Bovendien kunnen ook de gasten met deze bus meegenomen worden, ruimte zat! Dit is bijvoorbeeld handig wanneer jullie bruiloft op verschillende locaties plaatsvindt.

Zweven in een luchtballon

Wil je helemaal een spetterend entree maken? Dan kom je niet over de weg aan, maar via de lucht aan op jullie trouwlocatie! Natuurlijk moet het weer wel mee zitten als je kiest voor een vlucht in een luchtballon, maar het is een onvergetelijk ervaring. Daarom hoort de ballonvaart zeker thuis in dit rijtje met origineel trouwvervoer.

Samen op de scooter

Hoef je niet zo nodig in een spectaculair voertuig naar de trouwlocatie gebracht te worden? En wil je lekker romantisch samen zijn? Met mooi weer is een scooter ontzettend leuk. Daarbij levert het prachtige trouwfoto’s op!

Scooter als origineel trouwvervoer

Fotograaf: Ryan Ray via Bridal Musings

Romantische koets

Ben je een echt prinsesje? Dan hoort er natuurlijk een mooie koets bij jouw trouwdag. Helemaal handig als je een grote trouwjurk hebt die niet zo goed in een klein, laag autootje past! In een koets hebben jullie voldoende ruimte en het zorgt voor een romantische sfeer.

Gezellig op de fiets

Origineel trouwvervoer kan gelukkig ook een stuk simpeler. Gewoon op de fiets, wel zo gezellig. Zeker als je in een grote stad trouwt, is dit een ideale oplossing. Bovendien is dit trouwvervoer heel geschikt voor een budget bruiloft. Je kunt allebei je eigen fiets nemen, samen op de tandem of romantisch achterop gaan.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

3 reacties op “Origineel trouwvervoer: Dit zijn de 6 leukste ideeën!”
  1. Wat een leuke ideeën! Vooral die eerste foto waarbij ze allstars in de kleur van de scooter dragen, vind ik super. Ik trouw niet, dus weer een zorg minder aan mijn kop.

  2. Zondag is het 13 jaar geleden dat ik door mijn -toen nog aanstaande!- werd opgehaald door een heuse koets!
    Deze vervoerde ons de hele dag. Van huis naar gemeentehuis, van daar uit naar de brunchlocatie, toen naar een fotosessie bij een mooie oude molen, vervolgens naar de kerk en tot slot naar de feestlocatie.
    Fantastisch was dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *