Origineel trouwvervoer

Je trouwdag is de ideale gelegenheid om eindelijk een keer in die ontzettend dure auto te rijden. Maar natuurlijk hoeft jullie vervoer niet perse een trouwauto te zijn. Je kunt net zo goed kiezen voor een koets, een luchtballon of een fiets!

Het trouwvervoer dat je kiest, hangt natuurlijk voor een groot deel af van jullie smaak. Ga je voor super modern en duur? Of toch liever wat meer ouderwets? Wil je de luxe van een auto of ga je voor een uniek voertuig zoals een fiets of een scooter? Bruiloft Inspiratie heeft verschillende soorten origineel trouwvervoer voor je verzameld!

Volkswagen busje

Het Volkswagen busje is nog steeds ontzettend populair bij veel bruidsparen. Dit schattige busje biedt genoeg ruimte en ziet er ontzettend leuk uit op de trouwfoto’s.

Londense bus

Liever trouwen in Engelse stijl? Deze Londense bus kan mooi als decor dienen voor jullie trouwfoto’s. Bovendien kunnen ook de gasten met deze bus meegenomen worden, ruimte zat!

Luchtballon

Wil je helemaal een spetterend entree maken? Dan kom je niet over de weg aan, maar via de lucht. Natuurlijk moet het weer wel mee zitten als je kiest voor een luchtballon.

Scooter als trouwvervoer

Fotograaf: Ryan Ray via Bridal Musings

Scooter

Hoef je niet zo nodig in een spectaculair voertuig naar de trouwlocatie gebracht te worden? En wil je lekker romantisch samen zijn? Met mooi weer is een scooter ontzettend leuk. Daarbij levert het prachtige trouwfoto’s op!

Koets

Ben je een echt prinsesje? Dan hoort er natuurlijk een mooie koets bij jouw trouwdag. Helemaal handig als je een grote trouwjurk hebt die niet zo goed in een klein, laag autootje past!

Fiets

Maar het kan ook een stuk simpeler. Gewoon op de fiets, wel zo gezellig. Zeker als je in een grote stad trouwt, is dit een ideale oplossing. Ook heel geschikt voor budget bruiloften. Je kunt allebei je eigen fiets nemen, samen op de tandem of romantisch achterop gaan.

Wat wordt jullie trouwvervoer?

 

2 comments to “Origineel trouwvervoer”
  1. Zondag is het 13 jaar geleden dat ik door mijn -toen nog aanstaande!- werd opgehaald door een heuse koets!
    Deze vervoerde ons de hele dag. Van huis naar gemeentehuis, van daar uit naar de brunchlocatie, toen naar een fotosessie bij een mooie oude molen, vervolgens naar de kerk en tot slot naar de feestlocatie.
    Fantastisch was dat.

  2. Wat een leuke ideeën! Vooral die eerste foto waarbij ze allstars in de kleur van de scooter dragen, vind ik super. Ik trouw niet, dus weer een zorg minder aan mijn kop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *