Originele date ideeën als alternatief voor het gastenboek

Het is misschien al een tijdje geleden dat jullie op date zijn gegaan. Zeker wanneer jullie wat langer getrouwd zijn en kinderen hebben, zullen de momenten dat jullie echt tijd voor elkaar nemen steeds minder worden. Het is daarom een leuk idee om de gasten op jullie bruiloft om tips te vragen voor een aantal originele date nights!

Veel bruidsparen maken gebruik van een gastenboek om de namen en een lief stukje tekst van alle gasten te kunnen bewaren. In plaats hiervan zou je ook voor een originelere vorm kunnen kiezen. Laat jullie gasten bijvoorbeeld iets opschrijven waar jullie later ook nog iets aan hebben. Wat dacht je van leuke ideeën voor een originele date?

Vraag jullie gasten om een originele date

Natuurlijk kunnen jullie zelf allerlei leuke dingen bedenken om in de jaren na jullie huwelijk samen te doen, maar het is nog veel leuker om daarbij de hulp van jullie gasten in te schakelen. Op deze manier kunnen jullie namelijk heel wat ideeën verzamelen waar je misschien zelf niet zo snel aan had gedacht.

Originele date ideeën voor het bruidspaar

Fotograaf: Jonny Scott via Ruffled Blog

IJsstokjes in een potje

Een handige manier om deze date night ideeën bij jullie gasten te verzamelen, is door gebruik te maken van ijsstokjes. De gasten kunnen allemaal een leuk idee op een stokje schrijven en dit stokje vervolgens in een pot plaatsen. Zodra jullie zin hebben in een leuke date kunnen jullie één van de ideeën uit de pot kiezen of er willekeurig eentje trekken. Zo is het steeds weer een verrassing wat jullie samen gaan doen!

Foto als bedankje

Willen jullie de gasten na afloop bedanken voor hun leuke ideeën? Wanneer iedereen zijn naam achterop het stokje schrijft, weten jullie precies wie welke date heeft bedacht. Maak tijdens de date een leuke foto van jullie samen en stuur hem na afloop op als bedankje!

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *